למנהל....

למנהל....

יש לי שאלה.... למה אנחנו לא עושים מילון מונחים ומאמרים? אם אתה רוצה אני אנחנו יכולים לעבוד על מצאמרים כל אחד מחברי הצוות ומה שיהיה טוב והנושדא שלו יהיה טוב תיקח....ומילון מונחים אנחנו יכולים לעבוד עליו כולם ביחד....

netaK

New member
תקשיבו שנייה...

קודם כל שלום אני נטע ואני גם מנהלת, פורום הכי גאים שיש. אני מאוד שמחתי שנפתח פורום כריסטינה אגילרה כי היא זמרת מדהימה. הפורום שלכם רק התחיל זה בלתי אפשרי לצפות שבשבוע הראשון כבר יעלו 20 מאמרים ו200 תמונות לגלריות אלה דברים שלוקח זמן לעשות ואין טעם סתם ללחוץ אני בטוחה שהכל יעלה.

דבר ראשון....

הפורום לא רק נפתח אלא רק נמצא לו מנהל! אני לא יודע כמה זמן לוקח כל הדברים להעלות וכאלה אז אני שואל. אולי אני לוחץ אבל ככה הכל יהיה יותר מהיר ואף אטחד לא מוייב לעשות פה משהו בניגוד לרצונו! וחוץ מזה לבנתיים אנו יכולים לכתוב מאמרים.....אם הוא יתן אישור....

netaK

New member
אההה היה אותו קודם?

יאא לא ידעתי מי ניהל? ברור שאתם יכולים לכתוב אני לא רואה סיבה שלא יעלו

Loppy

New member
שלום נטע!

קודם כל, תודה על התמיכה. לשאלתך- הפורום היה קיים אך לא בדף הקהילות והוא היה ללא מנהל. לחברי הפורום - כמו שבאמת אמרה נטע, לוקח זמן להעלות את כל התכנים לפורום. בכל פורום רגיל, המנהל מעלה את התכנים ורק אז הפורום בכלל נפתח לגולשים. אך כיוון שהפורום היה פתוח עוד לפני כן, לא היה ניתן לסגור אותו לגולשים. אני באמת מבקש מכלכם להיעזר בסבלנות עד שכל התכנים יעלו. בקשר למאמרים ולמילון מונחים - אני בהחלט ישמח מאד אם תתחילו כבר עכשיו לכתוב מאמרים ומונחים (את אלה דווקא לוקח מהר להעלות ברגע שהם מוכנים)!!! מה שכן, אני מבקש שלא תעתיקו את המאמרים מעיתונים או מגזינים או כל מקור מוכן עקב בעיית זכויות היוצרים (יכולים לתבוע אותנו על דבר כזה - זה נחשב לעבירה) ולכן אעלה רק מאמרים שתכתבו בעצמכם. אם תמצאו מאמרים ממקור מסוים אוכל לפנות אליהם בבקשה לפרסם את המידע בפורום. כבר עשיתי זאת בפורום השני שלי (סקי) וקיבלתי אישור מהעיתון "מסע אחר" לפרסם מאמרים מסוימים כך שאל תחשבו שאין סיכוי.

עוד שאלה...

בקשר למאמרים....על מה אנחנו אמורים לכתוב? כי ראיתי בפורומים אחרים למשל שכתבו על הדיסק של האומן, או על ההצלחה שלו ועוד.... מה אתה מציע?

Loppy

New member
אהמממ...

יש כל מיני נושאים: -ביקורת על דיסקים -ההשוואה בין בריטני לכריסטינה -"הדרך להצלחה" (לתאר את כל קריירת המוסיקה שלה) -המייק אובר של כריסטינה/ הקאמבק -ביוגרפיה -שמועות ורכילות אם אני אחשוב על עוד אני ירשום כאן... רק אם כמה מכם מתכוונים לכתוב מאמרים אז תתאמו בינכם נושאים שלא יצא שתכתבו כולם על אותו הדבר...?!

netaK

New member
מאמר עוזר גם יכול להיות

פשוט רשימה של הדיסקים והסינגלים שלה כי זאת יכולה להיות שאלה נפוצה בפורום ואז אפשר פשוט להפנות למאמרים

למעלה