למנהל הפורום...

morning_star

New member
כן הנווד, לא שי

שי מופיע לעיתים בפורום הזה תחת כינוי אחר. שלך הנווד

morning star

New member
אין שום מתחזה

בינתיים, יש רק אחד שיש לו שני כינויים נורא דומים והוא מתבלבל ביניהם כשהוא בעבודה וצריך להקליד את הסיסמה מחדש... שלך הנווד AKA - morning_star, morning star ועוד כמה כאלה

Jerald_Admonds

New member
אני שי אני שי../images/Emo13.gif

אבל אני מבין את הבילבול.. אני ומורנינג סטאר בעצם זוג תאומים שהופרדו בלידתם.. הנווד. חיחי

Ranger One

New member
אז תן לי להבין...

נוודי קיבל את המראה ,השכל ,התובנה, היכולות המאגיות ואתה קיבלת את הכרס ואת הנטיות ההומוסקסאליות (ועוד עם רון...).

Jerald_Admonds

New member
ווי תשמע ג´סטין

איזו הקלה אני חש כרגע, כאילו החזקת מעמד כמה שעות מאז שחזרת בלי לרדת על אף אחד. זה הדאיג אותי לרגע. אבל עכשיו טוב לדעת שלא השתנת:) למה לכל הרוחות הירידה הראשונה עליי?

faith2

New member
מצחיק!!!!!

אני רואה ששום דבר לא השתנה!!! שי עדיין חמוד!! גסטין גם חמוד אבל עדיין יורד
בלי להעליב ורון,,רון....איך להגיד.....עדיין מתנשא....כיף לחזור לסביבה הישנה!!!

faith2

New member
לא לא..שי.....מי שאתם מתכוונים

זה בן ה16 או 17...אלא שי זה שהיה ממיסדיי האגודה המאגית...בישראל..שמהו כזה שכחתי את השם

RainBird

New member
ואני ארדן לשעבר רון, ומדיאה אני מברך אותך לבואך לפורום בתיקווה שהחכמת ממפגשנו הקודם.

faith2

New member
מדיאה (לשעבר)

לא השתנת....חזבתי...אבל לא...לצערי... חשבתי שסגרנו את הריב יפה..אבל נראה לי שלא!

MGP

New member
מצטער שאני מפריע לקבוצת זקנים

שמשחקים דומינו.... יהיו מכות? אם כן אני ינסה להמחיש את זה: ופינה הכחולה עומד רון גובה 1.40 קוטר 0.34 סנטימטר (אופס התבלבלתי עם איבר המין) דרכים לנצחון: שליטה מצויינת בצמחים המסוגלים להרעיל את הירבים ולהשאיר את רון לבד בזירה (ראינו את זה בפיצוץ) אכן רון יכו להיות יריב קשה בקרב זה. ופינה האדומה עומד שי: גובה 1.71 מטר (לא התבלבלתי, נכון?) קוטר 1.71 קילומטר דרכים לנצחון: שי בעזרת כוחותיו האלכימיים מסוגל לשרוף את היריבים ולהפוך אותם לגוש אכן שעליה עומדים מגדלי התאומים לשעבר.... , כמובן שגם כוח הריכוז של שי הופך אותו לכמעט בלתי פגיע והנשק הסודי והקטלני מכל בחבורה: ברקים מהתחת היכולים לשרוף מישהו ולהפוך אפילו וול קוגן לפיתה שנמכרת בפלאפל שמעון... ופינה הצהובה עומד היריב האימפולסיבי ובעל הבטחון העצמי הגדול ביותר בקרב: ג´סטין אנג´ל במשקל של 120 קילוגרם וגובה של 1.79 (אני חושב) ובעל קוטר של 3.79 מטר עם מבט רצח בעיניים. דרכים להצחון: ג´סטין אנג´ל בעל תואר עלוף העולם המיסטי שנה שעברה לא מתכוון לבתר גם הפעם בעל אייקיו של 100000000000000000000000000000000000000 ובעל חוש וויכוח ענק יכול להביס כל יריב ויריב, בעל חוש אינטואיצייה עצומה ההופך אותו למתקיף של המאה ונשקו הסודי כשרון לעצבן אנשים (כמובן ששל אלכסנדר רייכל גדול יותר :) אבל גם של ג´סטין מספיק) יכול לגרום ליריביו להתאבד ובפינה הירוקה עומד מורנינג סטאר בגובה של 1.84 ובעל קוטר של 1.24 מטר היריב החדש ביותר בזירת הוויכוחים המאגיים... דרכים לנצחון: לא ידועים אכן בן אדם מיסתורי שכדאי להזהר ממנו ו כמובן יכולת הריתוק המסוגל לגרום ליריבו לעוף מהזירה ולא לחזור בשמם. והקרב הסופי. ג´סטין משכך את ידיו במהירות האור ומתקרב עט עט למורנינג סטאר בזמן שרון מתנפל במיהרות על ג´סטין, ג´סטין מתרכז במורנינג סטאר ובועט ברון מידיית מבלי לחשוב בזמן שמורנינג סטאר מוציא לשון ושואג בשאגת אריה.. שי עומד בפינתו ודופק את הראש ברצפה (למה?!) רון שם לב לתופעתו של שי ורץ עליו במהירות עזה , מוציא מכיסו שני עלים זורק אותם הם פגעו בשי ושי מדמםבידיו רון חוזר על פעולתו אבל הפעם שי הופך את העלים לברונזה והעלים נופלים על הרצפה בשקט עז, רון עמום ומעדיף שלא לזוז בזמן שמורנינג מרביץ לג´סטין בשיא כוחו ומנסה להוציא אותו מהדלת למרות שקוטרו של ג´סטין אוסר על כך ג´סטין חושב במהירות מה לעשות ומתחיל לצטט את חוקי ניוטון בעל פה בהסבר מפורט כעבור שלוש שעות מורנינג מתאבד ויוצא מן המשחק. עכשיו נשארו רק שלושה ג´סטין מתקרב ליד גבו של רון בניסיון לשרוף אותו אך רון בהבל על עליו ומנסה לקרא לקטה בשביל עזרה אך בכל עבר על חוקי התחרות ויוצא מן המשחק שי נבהל ממבטו של ג´סטין ו מוציא ברקי מן התחת אך בגלל שינוי פתאומי שמבצ הרוח (ג´סטין התנשף) נוצר פיצוץ ענק ההורג את שניהם וכך הקרב מסתיים בתיקו (פשוט לא היה לי כח להמשיך לכתוב). נ.ב הכל בצחוק אין צורך להשתמש בקללות נגדי :)

MGP

New member
מה עם פייט´?

ובכן ואז יפת הפורום נכנסת לזירה ומכוון שכולם כבר מתים היא מקבלת את תואר מלכת הזירה...

Jerald_Admonds

New member
זה היה חמוד..

אהבתי את הכוחות שלי, אבל ברקים מהתחת?! תעשה טובה! חחח ולדפוק את הראש בזירה? זה רק כשאתה מנדנד לי עם דברים שטותיים:) אני הייתי צריך לנצח! אבל לפי דעתי אתה מנסה להתחיל עם פיית´ אז הפכת אותה למנצחת! שיהיה לשניכם בהצלחה:) זוג יוני אהבה שכמותכם! שי.

faith2

New member
כידוע אני נשואה לספיריט...! אבל...

מותר לסטות לצדדים

RainBird

New member
מושלם! אני היחיד ששרד את הקרב! מעולה... אני אנסה את העלים האלו על שי.

MGP

New member
טוב נתפסתי... (שיר)

פייט´ מאז שראיתי אותך מדברת בחיבה על עליו ליבי נשבר כל חיי חלמתי להיות איתך למרות שאני יודע שזה בלתי אפשרי. אז קבלי שיר זה ממני: את תשוקת חיי המפזרת את שגעונותיי בלעדייך אני סתם שמוק שיכור שלא משיג משקה בלעדייך ליבי בלתי נראה. אותך אני אוהב בכל נישמתי אך לנישמתי לא מגיע פרס שכזה ואותנו ביחד אני רק הוזה. ועכשיו לשאלה, מי זאת בכלל פיט´? א

dopey_wizard

New member
מממממממ

שיכור שלא משיג משקה? אני שיכור! אבל אני שיכו רק כשאני שותה ואין כזה דבר שיכור שלא משיג משקה.... סתם! אני סתם מדבר שטויות! אבל איך כול זה קשור לפורום שלנו! אבל בכול זאת זה טוב, סוף סוף אפשר לצחוק קצת....! תמשיכו ככה ---> דוד

faith2

New member
מה הכוונה מי זאת פייט???

נעלבתי! עיירת מולדתי היא פיצוץ...משם עברתי לעיר הגדולה מיסטיקלנד...ומיסטיק לנד פשטה את הרגל חזרתי לפיצוץ אך במהרה העיירה גססה! ואז מצאתי את עצמי כאן, איתכם
דרך אגב אתה מפיצוץ?

למעלה