מצטער שאני מפריע לקבוצת זקנים
שמשחקים דומינו.... יהיו מכות? אם כן אני ינסה להמחיש את זה: ופינה הכחולה עומד רון גובה 1.40 קוטר 0.34 סנטימטר (אופס התבלבלתי עם איבר המין) דרכים לנצחון: שליטה מצויינת בצמחים המסוגלים להרעיל את הירבים ולהשאיר את רון לבד בזירה (ראינו את זה בפיצוץ) אכן רון יכו להיות יריב קשה בקרב זה. ופינה האדומה עומד שי: גובה 1.71 מטר (לא התבלבלתי, נכון?) קוטר 1.71 קילומטר דרכים לנצחון: שי בעזרת כוחותיו האלכימיים מסוגל לשרוף את היריבים ולהפוך אותם לגוש אכן שעליה עומדים מגדלי התאומים לשעבר.... , כמובן שגם כוח הריכוז של שי הופך אותו לכמעט בלתי פגיע והנשק הסודי והקטלני מכל בחבורה: ברקים מהתחת היכולים לשרוף מישהו ולהפוך אפילו וול קוגן לפיתה שנמכרת בפלאפל שמעון... ופינה הצהובה עומד היריב האימפולסיבי ובעל הבטחון העצמי הגדול ביותר בקרב: ג´סטין אנג´ל במשקל של 120 קילוגרם וגובה של 1.79 (אני חושב) ובעל קוטר של 3.79 מטר עם מבט רצח בעיניים. דרכים להצחון: ג´סטין אנג´ל בעל תואר עלוף העולם המיסטי שנה שעברה לא מתכוון לבתר גם הפעם בעל אייקיו של 100000000000000000000000000000000000000 ובעל חוש וויכוח ענק יכול להביס כל יריב ויריב, בעל חוש אינטואיצייה עצומה ההופך אותו למתקיף של המאה ונשקו הסודי כשרון לעצבן אנשים (כמובן ששל אלכסנדר רייכל גדול יותר

אבל גם של ג´סטין מספיק) יכול לגרום ליריביו להתאבד ובפינה הירוקה עומד מורנינג סטאר בגובה של 1.84 ובעל קוטר של 1.24 מטר היריב החדש ביותר בזירת הוויכוחים המאגיים... דרכים לנצחון: לא ידועים אכן בן אדם מיסתורי שכדאי להזהר ממנו ו כמובן יכולת הריתוק המסוגל לגרום ליריבו לעוף מהזירה ולא לחזור בשמם. והקרב הסופי. ג´סטין משכך את ידיו במהירות האור ומתקרב עט עט למורנינג סטאר בזמן שרון מתנפל במיהרות על ג´סטין, ג´סטין מתרכז במורנינג סטאר ובועט ברון מידיית מבלי לחשוב בזמן שמורנינג סטאר מוציא לשון ושואג בשאגת אריה.. שי עומד בפינתו ודופק את הראש ברצפה (למה?!) רון שם לב לתופעתו של שי ורץ עליו במהירות עזה , מוציא מכיסו שני עלים זורק אותם הם פגעו בשי ושי מדמםבידיו רון חוזר על פעולתו אבל הפעם שי הופך את העלים לברונזה והעלים נופלים על הרצפה בשקט עז, רון עמום ומעדיף שלא לזוז בזמן שמורנינג מרביץ לג´סטין בשיא כוחו ומנסה להוציא אותו מהדלת למרות שקוטרו של ג´סטין אוסר על כך ג´סטין חושב במהירות מה לעשות ומתחיל לצטט את חוקי ניוטון בעל פה בהסבר מפורט כעבור שלוש שעות מורנינג מתאבד ויוצא מן המשחק. עכשיו נשארו רק שלושה ג´סטין מתקרב ליד גבו של רון בניסיון לשרוף אותו אך רון בהבל על עליו ומנסה לקרא לקטה בשביל עזרה אך בכל עבר על חוקי התחרות ויוצא מן המשחק שי נבהל ממבטו של ג´סטין ו מוציא ברקי מן התחת אך בגלל שינוי פתאומי שמבצ הרוח (ג´סטין התנשף) נוצר פיצוץ ענק ההורג את שניהם וכך הקרב מסתיים בתיקו (פשוט לא היה לי כח להמשיך לכתוב). נ.ב הכל בצחוק אין צורך להשתמש בקללות נגדי