למנהל הפורום...

O f e r P e e r

New member
למנהל הפורום...

שלום רב!!! אני קורא לך ומבקש ממך: להסיר מאתר זה את הקישור המוביל לאתר "העמותה לקידום הביליארד בישראל" עד אשר יוכח כי עומדת בתנאים על פי רשם העמותות בישראל לכל עניין!!! האם ייתכן כי תפרסמו עמותת ספורט אשר קיימים חששות מסויימות לגבי ניהולה ותיפקודה??? האם כל אחד יכול לפרסם בדרך דומה דרככם??? האם אין קריטריונים מסויימים לאתר תפוז??? תודה ויום טוב

9ball master

New member
האיגוד...

עומד בקריטריונים של רשם העמותות, אחרת העמותה לא הייתה מקבלת סטטוס של "עמותה רשומה", אם אתה חושב שישנם אי סדרים בעמותה והיא לא מנוהלת בצורה תקינה אז אני מציע לך להתלונן בפני רשם העמותות ולא בפני מנהל הפורום. כל עוד העמותה קיימת ורשומה אז אני לא רואה בעיה בפרסומה דרך הפורום, כמובן שישנן עוד עמותות שקשורות לביליארד וגם אליהם ניתן לשים קישור לאתר שלהם אם יש להם אתר ואם הם יסגרו את הנושא מול תפוז

Anin17

New member
מסכים עם כל מילה ומילה

רק תיקון קטן בסוף תפוז אינו מתערב בקישורים, אלו המנהלים המחליטים איזה קישורים יהיו בראש העמוד ואיזה לא אני מוכן להוסיף קישור לכל אגודות/עמותות של ביליארד או סנוקר (שימו לב להבדלים בין עמותה או אגודה לבין פורטל שעוסק בנושא שלהם יש מקומות משלהם בקישורי הפורום חג שמח

9ball master

New member
תיקון קטן אבל....

חשוב מאד!!! אין הבדל בין אגודה, איגוד, איחוד, התאחדות וכו' לבין עמותה!!! כל הגופים הנ"ל, על מנת להיות גופים חוקיים במדינת ישראל צריכים להרשם דרך רשם העמותות אשר שייל למשרד המשפטים (היה בעבר כפוף למשרד הפנים) כ"עמותה ללא מטרות רווח" !!!

Anin17

New member
אני עדיין מחכה לכתובות אתרי אינטרנט

של איגודים אחרים

למעלה