למנהל הפורום

למנהל הפורום

לגבי שאלתי : ניתן להתנדב במשטרה,לעבור קורסים שונים אם לא עושים צבא? אם כן,ובכלל ציינו איזה קורסים,ההגבלות והיתרים. בתודה מראש ....................... פשוט עדין לא ענית לי

רגע אבל לא הבנתי..אם ונגיד

אין לי שירות צבאי,ואני בדיוק בן 21 או מעל אני יכול להתנדב במשטרה בכל זאת בלי צבא? ואיך מתנדבים במשטרה,אתה צריך רק לעבור קורסים או שאתה פשוט צריך למלאות טופס מסויים?

england king

New member
זה תלוי לאן אתה הולך..

משא"ז קלאסי - אתה עובר הכשרה קצרה (מספר שעות קטן-חובות זכויות + מטווח ויוצא לשטח) המדים : אפוד זיהוי. גם נוער יכול. (מגיל 17) מתמי"ד - מתנדב במדים, בדר"כ מתלווה לשוטר סיור - המדים : מדי שוטר. יותר מעניין מהקלאסי - מגיל 21. ית"מ - גם כן יח"מ - מקבלים מדי שוטר, עוסקים בתנועה. למתמיד וליתמ יש צורך לעבור הכשרה ארוכה יחסית, אך לפי מה שאני מבין, זה שווה את המאמץ. בהצלחה. טפסים ניתן להשיג אצל הרמק"מ בתחנת המשטרה הקרובה אלייך או בבסיסי המשא"ז (להתנדבות בקלאסי).

אם כן,ואתה לא מעוניין לפרסם בכללי ש

שלח לי בפרטי בבקשה ודווח לי זאת כאן כדי שאדע שיש לי מסר מימך בתודה מראש

שלום30

New member
חשבתי שרצית להתנדב למשטרה

ולא למשמר האזרחי כל מה שענו לך הם בנושא התנדבות למשא"ז

שלום30

New member
כן

אם תעמוד בנהלי בדיקת רישום פלילי ועבר נפשי ולמרות שלא עשית צבא אתה תוכל להיות מתנדב עם מדים או ביחידת תנועה וכו.. אני מכיר הרבה כאלה עם דחייה או שיש להם פטור מצה"ל והם מתנדבים ביחידות שונות.

באמת? כי המפקדת שלי במשא"ז טוענת...

משהו אחר.. אבל אני סומך עליך (-: בכל מקרה מה בעצם עלי לעשות,להגיש את עצמי בגיל המתאים (21 ) לקורסים השונים ?<

שלום30

New member
אל תסמוך על אף אחד

נתקלתי בבסיסים ובמפקדים שלא הרשו להתנדב ביח"מ אם לא עשית צבא הכל בכפוף להנחיות שיש למפקדת שלך ועד כמה היא תשתדל בשבילך ככה שבגדול אתה ב 21 תגיש בקשה להתנדב ליח"מ ועדיף שתתחיל עכשיו להתנדב למשא"ז הקלאסי וככה תכנס למערכת ותכיר אותה מקרוב.

שלום30

New member
אל תרגיש ככה

לא תמיד כולם יודעים את כל הנהלים והחוקים מילה ושיחה טובה יכולים לשנות הרבה דברים בהצלחה

ואגב שכחתי לשאול אותך...

איך אפשר לשלוח את עצמי בעצם לקורסים.. הרי אני צריך לומר למפקדת שלי.. את זה..ואם היא נגד..מה אני עושה בעצם ?

שלום30

New member
אתה עוד לא בן 21

חכה שתגיע לגיל ואז תתקוף את הבעיה בכל אופן אתה יכול לבקש ממנה לברר שוב את הנהלים, אתה עצמך תברר בבסיס אחר אצל מפקד אחר, קצין אחר וכן הלאה... המלצתי להתעסק עם זה כשתגיע לגיל המתאים ולא לשרוף כעת זמן ויחסים על דבר כזה. מי יודע ? אולי עד 21 יצאו נהלים מחודשים...

שלום30

New member
תקפיד להגיב באשכול הראשון שלך

ולא להציף את הפורום בהודעות ותשובות בנפרד

למעלה