למנהל הפורום

namnam11

New member
למנהל הפורום

המעסיק שלי לוקח ממשכורתי כסף בגין בטוח מנהלים אך בפועל לא מעביר אותו לחב'הביטוח. כשנודע לי הדבר ודיברתי איתו על כך, טען כי זו בעייתו והוא יטפל בה מול החברה. בבירורים שעשיתי נתגלה לי כי זו גנבה מעובד ואני יכול להתלונן עליו במס הכנסה על גניבה והעלמות מס. שאלתי : האם זה נכון? וכיצד או למי במס הכנסה עליי לפנות?

נכון

זו הלנת שכר אני לא חושב שמס הכנסה הוא המקום הנכון, עליך להגיש תביעה נגדו לבית הדין לעבודה על הלנת שכר אגב, זה שהוא אומר שזו בעייתו פשוט לא נכון: הכסף בחברת הביטוח צובר רווחים וכד'. אבל אם הכסף לא הופקד, הרווחים לא הגיעו

namnam11

New member
מפקח הביטוח

האם ממולץ לפנות למפקח על הביטוח? אם כן מהי כתובתו/פקס?

אין טעם

הוא עוסק ביחסים בינך ובין חברת הביטוח אבל כל עוד לא הגיע לחברת הביטוח כסף, אין לכם יחסים למה אני מקבל את הרושם שאתה מחפש מישהו אחר שיילחם בשבילך? זה לא יקרה- או שתיאבק על זכויותיך או שתפסיד

namnam11

New member
נהפוכו הוא הנכון. הבעיה היא שהמעסיק

כבר צבר חובות ובכל הזדמנות מתחמק מלתת לי תשובות כנות. כבר הודיעו לי בדבר חובו לחברה.וכמו כן מה קורה אם הפוליסה מסולקת?

mstern

New member
תשובה

ידוע הדבר שבעת קושי כספי המעסיקים קודם כל מפסיקים להעביר את ההפרשות הסוציאליות לקופות השונות בעבור העובדים. סביר להניח שגם את תשלומי המס הוא כבר לא משלם. ההנחה כי המעסיק שלך קצת בצרות כלכליות נראית הגיונית ולכן כדאי לך להתייעץ עם עו"ד שמתמחה בדיני עבודה. יכול להיות שבכדי לא להפסיד את הזכויות שלך תשלים לבד את המינימום ההכרחי.

למעלה