למנהל הפורום

duke4you

New member
למנהל הפורום

מה אתה חושב שיהיה ב``סוף העולם``? ומי יציל אותנו ``רמבו``? לדעתי כל מה שקורה היום הם ``שקרים אמיתיים`` ואל תגיד שאני לא צודק כי אני ``זוכר מה עשית בקיץ האחרון``. אולי כדאי להגיד ב``צעקה`` גדולה שכאן זה לא ``סיוט ברחוב אלם``, וכאן זה לא ``אזור הדימדומים``, אומנם יש פה ``עימות חזיתי`` אבל זה לא אומר שצריך ``לעזוב את לאס וגאס`` זה בסה``כ ``חשבון פתוח``. בכלל נראה לי ש``האקדח מת מצחוק``. ודרך אגב - ``אני עדין זוכר מה עשית בקיץ האחרון``. 8-p

moshe421

New member
אבל למה רק למנהל הפורום?

מה עם שאר ה``חברים``, שהם דרך אגב ``החבר`ה טובים`` של הפורומים, אם כבר, וזה שהמנהל הוא ``מלך השכונה`` לא אומר כלום. ובקשר לסוף העולם, קצת תקווה, כמו שיש ב``שיקגו הופ``, תקווה קצת, לא יזיק לקוות, במיוחד לא ב``שבתות וחגים``... ואם כבר סוף העולם קרב... ``תהרוג אותי , וזהו``. ודרך אגב... מה עשיתי בקיץ האחרון? נראה אם אתה באמת זוכר...

ariegur

New member
למה לעזאזל אני לא רואה טלויזיה ?

וכשאני רואה מי כן רואה, אז טוב שאני לא רואה. בטח לא הבנתם כי אתם רואים. אריה

שרון-ב-

New member
כי אתה לא

נשוי. ראית מספיק טלוויזיה, כבר החליפו את כל התוכניות סטיב אוסטין לא משדר כאן יותר. שרון מכורה לשעבר

duke4you

New member
אתה עשית...

אני זוכר שהיית בצבא וקראת ``להציל את טוראי ראיין`` במהלך האימונים ב``טירונות``, כנראה שעשית את זה מתוך ``אינסטינקט בסיסי`` ולא מתוך ``אהבה בשחקים``, אבל אתה ``המומחה`` שעושה ``סחרור בשחקים`` כדי ``להציל את ווילי`` ומי שחושב שאתה ``איש הרס`` או ``אויב המדינה`` אז הוא לא היה ב``מפגשים מהסוג השלישי`` ובטח שלא רצה ``לפגוש את ההורים`` שלך, כך שהוא לא מכיר אותך. לא הייתי מעדיף להרוג אותך כי ``רומאו חייב למות`` למרות שהוא ``מת לחיות`` אז להבא אל תעשה ``מהלך מסוכן`` או ``פקודה לא חוקית`` כי ``שטן על הזמן`` שלך. אמרת שהמנהל הוא ``מלך השכונה`` אז נראה אם הוא יודע ``מה נשים רוצות``. להיות ``חופשיות על הבר`` או להיות ``המלאכיות של צארלי``? ואני לא מתכוון ל``בוני וקלייד`` כי הם ``רוצחים מלידה``.

למעלה