למנהל הפורום...

longshut1

New member
היי שרון+הבהרה גם לשאר הקוראים

מה שלומך? הבנתי את המצב,ואין צורך לרענן את זכרוני בסימן שאלה נוסף. אך עלייך גם להבין את מצבי שלי.אני מתכונן לקראת שנת הלימודים הנפתחת עלינו לטובה ביום ראשון,ומעבר לטביעה בים הסידורים,אני צריך קצת שקט נפשי לפני תחילת השנה.מעבר לכך בימים אלו נחתו עלי עומסים שונים ומשונים,בחיי הפרטיים. אז בסדר,אני מודע לכך שעדיין לא סיממנו את הפריסה,אבל תהיי מודעת לכך שאני עושה זאת בהתנדבות.אנ ילא אומר לך את זה כדי שתגידי "אוי,איזה צדיק",אלא כדי להבהיר שהחוקים הסבירים שהיו מקובלים אם מנהל פורום כן היה מקבל תגמול,אינם עוד.למשל,כאשר עומסים בלתי צפויים נכנסים לחייו של המנהל,מותר לו לדחות במעט את השתתפותו בתכתובות הפורום. חוץ מזה,יש עוד כמה אנשים שכותבים בפורום הזה,ונהנים מהתכנים המועברים,ואני מניח שיש להם ידע כלשהו שיכול לשמש לך כעזרה,עד שאוכל להתפנות להשקיע זמן רציני בפריסתך. בהבנה,ומצפה להבנה הדדית, אלי.

sharon30s

New member
למנהל הפורום...

האם עליי להבין שסיימנו את הפירוש של הפריסה שלי? אני מחכה כבר כמה וכמה ימים והשרשור עבר לדף הקודם ועדיין לא ענית לי (וביננו גם לא לאלונה שאני עוקבת גם אחריה מדי פעם). אנא התייחסותך. תודה

longshut1

New member
לשרון...

אני דווקא הבנתי שאינך מעוניינת עוד בפירוש הפריסה,משום שהעלית פריסה חדשה שבועית,הלא כן? ואגב-לאלונה עניתי.

sharon30s

New member
נכון שהעליתי פריסה שבועית

אבל זה לא אומר שירדתי מהקודמת. כמו שכבר ציינתי, אני מעוניינת ללמוד איך לההסתכל על הקלפים יותר ממה שהם אומרים בינתיים. העלית לי נושאים לחשוב עליהם והשבתי לך ואז נותרתי ללא מענה. אני רוצה שנגיע למצב שבו תאמר :זהו, יותר מזה אי אפשר לאמר יותר כלום. בהודעתך הקודמת אמרת שתיתן לי את הפירוש שלך ועוד נושאים לחשוב עליהם ואני עדיין מחכה. אמנם אני התייאשתי מעצמי, אבל אל תתייאש אתה ממני! אני רק רוצה ללמוד ולדעת איך הגעתי לדברים שהגעת. האיך חשוב לי מאוד, כי הרבה יותר קשה מהמה. ללמוד את פירושי הקלפים למדתי כבר כמעט ביעל פה. קראתי אולי 5 פעמים גם את הקבצים של אורי רז, גם את של בן דב וגם את של גילה בויום וכמובן את גידי גלבוע. כך שאת הפירושים אני יודעת ואני כמעט זוכרת בעל פה איך נראים הקלפים. הבעיה שלי זה מה לחבר למה, מי לחבר למי ואיך לפרש כמה קלפים יחד. לפעמים אני נתקעת ולא מבינה מה הקשר בין קלף לבין המיקום שלו או מה הקשר בינו לבין הקלפים לידו. זה מה שמייאש אותי ובזה אני זקוקה להרבה עזרה. תודה על הבנתך.

למעלה