למנהל הפורום

bam bam bam bam

New member
למנהל הפורום

יש לי 4 שירים שלי דחלקם הלחנתי וחלקם הורדתי את המניגה הליריקס שלי מאלף ועד ת´ (סטייל: היפ הופ עברי) הבעייה הקלטת הסאונד עד כמה איכותי אפשר להיות עם מחשב ביתי איזה תוכנות כדי להשתמש להקלטת קול (אדם) כדי לקבל את הרמה המקסימלית האפשרית

אפשר לקנות כרטיס קול מיקרופון ופראמ

פ איכותיים ואז אתה מסודר (אם יש לך סביבה שקטה מספיק) לגבי התוכנות - באמת שלא חסרות. ועוד משהו, גם אם לא יהיה לך את הציוד הכי טוב, אבל תלמד לעבוד טוב - תוציא תוצאות טובות.

מאוד לא נכון עדי!!!!

איזה מן משפט זה??? עד שתקנה מיקרופון , פרה-אמפ , וכרטיס קול "איכותיים" (לא פחות מ18 אלף לכל המכשירים) אני מציע שתסתפק בלמידה יותר טובה של המכשירים והתוכנות שיש לך , אולי תנסה גם לעבוד על הנגינה ולשפר את הסאונד גם בה...(לא פחות חשוב) , כדי להוציא סאונד טוב ממיקרופון ופרה-אמפ (אפילו הכי משובחים בעולם) יש צורך לדעת איך להשתמש בהם נכון וכמובן יש צורך בסביבה אקוסטית , לא רק "שקטה" אלא גם אקוסטית...ואם לא חבל על הכסף!!! ועכשיו לעדי: לומר למישהו תקנה מכשירים והם יעזרו לך זאת טעות מאוד גדולה , כי אחרי שנה שהוא יחזור לפורום ויכתוב משהו בסגנון: "יש לי המון ציוד איכותי אבל אני לא מצליח להגיע לסאונד שאני מחפש" אז פתאם תביני שבגללך הוא הוציא סתם איזה 10 אלף שקל....לא חבל???

קלימרו

New member
מאוד מסכים...

יכול להעיד על כך... אספר לכם משהו...שבוע שעבר....אני וחבר...לקחנו את החדר שלו...לקחנו מהשוק 80 קרטונים של ביצים....הדבקנו על התקרה והקירות...הוצאנו חפצים מרגיזים...לקחנו מחשב...עם כרטיס קול כריאייטיב 124 שזה ממש לא משהו.. לקחנו קול אדיט פרו 2....שגם זה לא ממש משהו....לקחנו מקלדת תחנת עבודה רולנד ג´י 600 שזה דווקא די משהו...לקחנו גיטרה גראט´צ לא רעה... מיקרופון דימני סנהייזר מסדרת בלאק פייר העתיקה...שזה הסידרה הכי מסריחה של סנהייזר...והרמנו הפקה בכלל בכלל בכלל לא רעה....ולמה זה? כי הבן אדם למד טכנאות אולפן גם על בשרו וגם בצורה מקצועית. שנינו זמרים ונגנים ברמה מקצועית לאללה שלמדו פיתוח קול וכאלה....אני קלידן והוא גיטריסט...היינו פתוחים להצעות ולדברים חדשים ובכל מה שקשור לעיבודים השמיים היו הגבול....ואנחנו מאוד מאוד מרוצים מהתוצאה...זו דוגמה לאנשים שלו נתנו לבעיה הכלכלית להוות להם מחסום. ועכשיו שאנחנו ממש למדנו והתפתחנו עם הציוד המושתן אנחנו קונים ציוד יותר איכותי , קומפרסור, מיקסר פאנטום, קונדנסר ועוברים לפרו טולס.... אבל בהחלט לא חבשנו לעשות את זה לפני שהרגשנו מספיק מנוסים.....

bam bam bam bam

New member
אתה יכול להמליץ לי על מייק?

לא יקר אבל איכותי (במידה) .. ואיזה תוכנות ? 1 ליצירת ביט ומוסיקה בכלל 2. לשימוש במיקרופון

קלימרו

New member
קצת עלויות.

תוכנת הקלטה שתספק אותך יכולה בהחלט להיות cool edit pro אותה תוכל להוריד במלואה מהאינטרנט ללא תשלום. לגבי מיקרופון.... דינמיים : שור אס אם 58 עולה כ500 ש"ח. ישנם גם דגמים יותר זולים. סנהייזר עולה קצת יותר כ1000 ש"ח. קונדנסר : סנסומ עולה כ1200 ש"ח בסביבות המחירים הללו נע גם הסי 3000 והסי 3000 בי . שימוש בקונדנסר יתכן רק במקרה שיש לך פאנטום.

אני הייתי הולך על

כל תוכנה לעריכה (כולל מה שקלימרו הציע) מיקרופונים זה שאלה של טעם.....תעיף מבט על הפינה הראשונה שכתבתי על הקלטת שירה (תיכנס דרך הקישור לפינה מס´ 3)

למעלה