למנהל הפורום,שרון...

למנהל הפורום,שרון...

מדוע שלא תכניס למאמרים עניינם של פיצול הסרטים ואיחודם למאמרים בפורום ?! שמתי ליבי לכך שרבים מהגולשים מבקשים לאחד ולפצל ותמיד עוניםלהם להשתמש בVIRTUAL-DUB...האם לא כדאי להכניס מאמר שכזה וכך תמיד לשלוח את הגולשים למאמר ואף תוכל לשרשר את כל אותם גולשים אלה אשר שאלו את השאלה לשירשור שכזה. (אני רק מקווה שלא משעמם לך,כי אני יכול לתת עוד הרבה רעיונות לעבודה)

עוד משהו קטן...

מר וובמאסטר-N. אתה הפנית אותי לתוכנית של הווירטואל-דאב. OK עשיתי הכל כפי שאמרת,רק בעיה אחת. אמרת לי לזכור לקודד את הסאונד-ווידאו,כאילו על מה דיברת בדיוק ?!

משהו קטן להבנה...

בתוך כמה זמן בערך התוכנה תפצל לי את הסרט ?! 6 שעווווווווות !!!!!!!!!!!!!!!!! אין תוכנה יותר מהירה ?!

URNFS

New member
תחליף את בתפריט video

לdirect stream copy וזה יעשה לך את זה תוך דקה.

webmasterN

New member
היית מקפיץ את השירשור שלך

שפתחת בנושא הזה ככה הייתי זוכר על מה דיברנו.

טוב אז...

ראיתי איזו הודעה שבה אמרת,כי הכנת איזשהוא מדריך לווירטואל-דאב. אם תוכל לצרף אותו לכאן שוב,אשמח. ואת השירשור כבר לא ניתן היה להקפיץ עקב 72 שעות שעברו עליו. אבל צירפתי לך קישור. ותודה לכם ידידיי על העזרה,מעריך ומודה מאוד. אני יודע שאני קצת נודניק...
(אני עוד אהיה,חכו עוד לא נגמר הסיפור...
)

webmasterN

New member
המדריך מצורף

שוב. התוכנה פיצלה לך אחרי 6 שעות כי לא סימנת ב-Video -->Direct Stream Copy וב-AUDIO -->Direct Stream Copy - כמו שאמר URNFS, התוכנה השתמשה בהגדרות מחדל ועשתה לך קידוד מחדש של הסרט ללא צורך. המדריך שצירפתי הוא מדריך להדבקת כתובית והמרה ל-VCD, ממנו ניתן גם להבין קצת איך לעבוד ב-VB .

למעלה