|מאוהבמאוהב|
א אפרת ונירו המדהימים New member 13/8/04 #15 ../images/Emo99.gif|מאוהב../images/Emo51.gifמאוהב|../images/Emo99.gif
C cryptic Nina New member 13/8/04 #21 נינה../images/Emo13.gif, ניקול זה היה בבלוג../images/Emo185.gif מקפיצה )))))))))))))))))))))
S shany tz8 New member 13/8/04 #23 שימו לב ש... באירוח של ניר המדהים כשהוא מסר ד"שים הוא אמר לי ד"ש ומזל-טוב כי היה לי אתמול יומולדת.. איזה מחווווווווווווווווווווווווווווווווווד
שימו לב ש... באירוח של ניר המדהים כשהוא מסר ד"שים הוא אמר לי ד"ש ומזל-טוב כי היה לי אתמול יומולדת.. איזה מחווווווווווווווווווווווווווווווווווד
ב בילבי ע ל ספידים New member 13/8/04 #25 ולי הוא מסר ד"ש ראשונה ואמר: אההההההההההההההההההה בילבי על ספידים!! מגיע לה........... איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
ולי הוא מסר ד"ש ראשונה ואמר: אההההההההההההההההההה בילבי על ספידים!! מגיע לה........... איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
ק קרן לאב אפרתוש New member 13/8/04 #28 לי שניה והוא אמר שהוא לא מכיר אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...! שלחתי מהשם השני שלי קרןןןן שלא יעלב שאני אוהבת את פרתי!
לי שניה והוא אמר שהוא לא מכיר אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...! שלחתי מהשם השני שלי קרןןןן שלא יעלב שאני אוהבת את פרתי!