למנהל האתר

דיוה16

New member
למנהל האתר

אני לא מבינה מה אתה רוצה ממני... בסך הכל רשמתי שהחלפתי שם משתמש כדי שידעו מי אני אז מה לכל הרוחות אתה רוצה ממני זה שאתה מנהל את הפורום זה לא אומר שישי לך את הזכות להתחצף

לSiriusnip יש לפעמים ...../images/Emo60.gif

ל- Siriusnip יש לפעמים התקפי זעם במיוחד שלא משרשרים אז את עוד הפעם לא משרשרת ובאה בטענות Siriusnip אני מבין אותך באמת משתמשי הפורום קצת מעצבנים (חוץ ממני כמובן)

Siriusnip

New member
סלחו לי, אני הולך להתאבד../images/Emo15.gif

את מתלוננת שאני מתעצבן ועוד את לא כותבת את זה בתור שרשור? *מתאפק שלא להתעצבן מאוד* פרנק ב פרקר, תודה, אמרת את דברי. וכן אני מודה יש לי סף עצבים נמוך במקרים מסויימים- במיוחד אחרי 9 פעמים שאני מבקש ל-ש-ר-ש-ר. צליל, אין לי ום דבר נגדך, אני פשוט מבקש ממך, בבקשה תשרשרי הודעות קצרות או שיש כבר נושא כזה, אין לכם מושג כמה שזה מעצבן להכנס לאדמין, לכתוב סיסמא, ללחוץ בתפריט על משהו, ללחוץ עוד משהו, ואז ללחוץ בדף על "שרשור הודעה" ואז נפתח לך חלון קטן ואתה צריך לבדוק את מספר ההודעה שאתה משרשר ואת מספר ההודעה שאתה רוצה לשרשר עליה, ואז ללחוף שרשר- ועוד עם אינטרנט איטי כמו שלי! זה מעצבן לעשות את זה 4 פעמים ביום, אז פליז צליל, ופליז כולם!, אני נואש!!!, בבקשה תשרשרו

אני יגיד בכאילו שהבנתי ...../images/Emo60.gif

מה אמרתה אבל בכול זאת למרות שאני לא עובר את ה"סבל" של Siriusnip גם אותי זה התחיל לעצבן שאנשים לא משרשים ו Siriusnip את מוכן לומר לי לאיפה נעלמו עין חתול סית´ מאסטר ובקרה15 ???????? הפורום נהיה דיי משעמם

משהו בבית ????../images/Emo60.gif

לאיפה הפורום הידרדר פעם בים רע היה פה איזה שני שירורים ענקיים ועכשיו בלחץ אני ו- Siriusnip היחידים שכותבים שמשהו יציל את הפורום

Sith Master

New member
אני כאן../images/Emo19.gif

לעין החתול ניתקו את האינטרנט ובקרה 15 בבית משוכעים אחרי שהוא התחיל לדמיין קורצנים. ודן, בואנה תירגע- איפה צליל יכלה לשרשר את ההודעה הזו- את ההודעה שלה זה כבר לא היה מקפיץ- וזה נושא חדש. אתה גם צועק על חדשים שלא רואים הודעות קודמות לפעמים באים רק בשביל הודעה\שאלה אחת ואתה מבריח אותם. אגב, איך הצלחת לכתוב משהו 14:27 אם ההית בבי"ס

Siriusnip

New member
אולי תציע משהו במקום להתלונן../images/Emo15.gif

תראה, מה שעין החתול הייתה עושה זה שמה תמונות והיא הייתה מוסיפה לפורום כיף כזה ונחמדות וגם מצב רוח טוב. בקרה היה רק מתווכח ומתלונן עלי, ול0פעמים היה כותב על הפרק של היום. זה שאתה לא כותב כלום חוץ מלהתלונן על שעין החתול ובקרה הלכו לא אומר שהפורום נופל. אתה יודע שיש פורומים שכותבים בהם הודעה פעם בשבוע?- ואני רציני לגמרי! יש לנו פורום ממש פעיל, אולי לא כמו הארי פוטר שגומרים 40 הודעות ביום אבל 2 זה גם טוב! אז למה שלא תפתח נושא קטן לדיבור או שאולי תביא איזה רעיון לשיפור או איזה תמונה?- זה יכול להיות נחמד. אני למרות שיש לי 3 מבחנים בשבוע בכיתה ט´- ועוד תעודות ראשונות כבר ב- 28/11/02 אני נכנס לפורום כל יום ובודק הודעות ועונה על שאלות שאני יודע, ומעדכן מדי פעם סקרים וטאג ליינס, ומשרשר... אז בו במקום להיות פסימים, בו נרים את הפורום נציף אותו בשאלות ורעיונות וראיונות...... רק תציע, זה שאני המנהל של הפורום לא אומר שהפורום הוא שלי, הוא של כולנו, אז תעזרו לי.........

טוב רק אל תתעצבן עליי../images/Emo60.gif

גם לי יש לימודים וגם לי יש חיים פרטיים אבל גם אני נכנס כול היום ובודק וענה על שאלות אז אל תבוא אליי בטענות אני רק אמרתי שרק אני אתה וסית´ מאסטר היחידים שממשכול הזמן פעילים ואחנו צריכים עוד משתמשים פעילים כמו עין חתול ובקרה15 שכול הזמן היו בפורום

gmorphus

New member
I have come to the rescue!

שלום אנשים, ברוכים הנמצאים והנה אני בא להצטרף לפורום שלכם
אין לי הרבה זמן... אני מתגייס ביום ראשון הקרוב, אבל עד אז אני מוכן לנסות להכניס קצת חיים פה... לא שיש לי הרבה זמן גם עד אז כי יש כל מיני סידורים - אבל אני מוכן לנסות. אז בהצלחה שיהיה לי!

ברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif

בהצלחה לך בצבא ובכלל בכול הסידורים שלך בכול מקרה ברוך הבא לפורום של הסידרה הכי יפה :
7 ימים

Siriusnip

New member
ברוך הבא!../images/Emo15.gif-->../images/Emo24.gif

מה המצב?, שיהיה לך בהצלחה בצבא בשבוע הבא!

gmorphus

New member
תודה לכולם!../images/Emo3.gif

אני כנראה אצטרך את הבהצלחה הזה... לא בשביל הטירונות כי אני עושה רק 02, אבל אחר כך יש קורס - אבל יהיה בסדר!

דיוה16

New member
אני מבינה

אני מבינה את siriusnip אבל אני לא מבינה משהו אחר , יותר נכון שני דברים. הראשון הוא שלמה צריך לשרשר הודעות כל הזמן למה זה בדיוק מועיל? הדבר השני זה האם אני אמורה לשרשר הודעות שאין בינהם הקשר?!

Siriusnip

New member
תשובות ../images/Emo15.gif

1)כל פעם שאת פותחת הודעה חדשה את מעיפה הודעה אחרת מהדף. בכל דף יכולים להיות רק 15 הועות ראשיות. 2)בדרך כלל לא משרשרים הודעות בלי הקשר. אבל כשכותבים הודעה קצרה של משהו שבמילא ישרשרו לו איזה הודעה או 2 (כמו החלפתי שם משתמש למשל) אז צריך להוסיף "אגב" קטן בהודעה שלך שהחלפת משתמש. חוץ מזה אפשר לשרשר נושא חדש למשהו בלי הקשר, לכתוב:
מנצל שרשור
ואז לכתוב את ההודעה. מקווה שהבנת Siriusnip

למעלה