למנהלת...............

למנהלת...............

איני מבינה אך כול הודעה שלי כאן פשוט נעלמת שאלתיך לפשר העיניין ותשובתך הייתה כדלקמן: כנראה יש הודעות תגובה אחרייך טענתי בפנייך כי לא כך הם הדברים כי ראיתי כאן דברים שאינם חדשים ושוב השאלה למה? האם דברי אינם מכובדים מספיק למקום? תמהתני תשובה אמיתית תיתקבל ואגב העלבון גדול מהמשוער תודה מראש על תשובה מספקת............. ............................

Cגל

New member
כל הודעה נעלמת? גם זו?

תמהההההההההתני??????? גם אני.... ועוד הגבתי להודעה קודמת שלך... פששששש ממש דני דין....

Cיגל

מצטערת מתוקה אך ניראה לי כי הינך ממש טרודה ההודעה הייתה ונועדה לא לך ילדה זכות התגובה חל על כולנו אך מדוע לשים ללעג את שכתבנו זאת שפתי וכך אני לא כול דבר חייב להישלח עם ארס סביבתי אז חביבתי .......... מסקנה הסיקי ולך מאחלת שאת המירב תפיקי יום טוב ואופטימי...................

מוישיקו

New member
ירדנה

אני מבין שחוש הומור זה לא משהו שאת מתה עליו אז רק שתדעי לך ההפסד כולו שלך,,,, מושיקו-ממש ממש בלי ארס (חולה על ההומור של Cגל)

Cגל

New member
זאת שפתי וכך אני!

קראת את מה שכתבת? יופי, עכשיו תיישמי! ההודעה לא נועדה לי??? יופי, העיקר שאמרת שזכות התגובה חל על כולנו! וד``א, עכשיו אני מגיבה להודעה שמופנית אליי, נכון? יופי, אז אני כבר לא מוטרדת יותר. יום טוב ואופטימי עוד יותר לך

ירדנושששששששש חחחחחחחחחחחחח

ההודעה כבר בטח בדף הקודם. חחחחחחחחח תרדי לסוף העמוד... יש שם הפניה לדף הקודם, או מספר עליו את לוחצת ויכולה לבחור את העמוד שאת רוצה... שם תראי את ההודעות שלך... אוי,חחחחחחחחח הרגת אותי...חחחחחחחחחחחחח

למעלה