למנהלת

• פותח הנושא mini
  • פורסם בתאריך
לא ברחתי ולא נטשתי :cool:

mini היי!!! לא ברחתי ולא נטשתי. ישנם מצבים בחיים שאסור לי להתערב. כמו בויכוח המטופש שהיה בינכם. אני לא מתכוונת לחזק לא אותך ולא את הרואה בכוכבים. שניכם נפלתם למלחמת אגו. לי זה לא מתאים. הפורום הזה היה מיוחד כל זמן שהוא היה מלא אור ואהבה אין סופית. שניכם החלטתם ``לזהם`` אותו אנרגטית כשהתחלתם להתווכח. שורה תחתונה שניכם נפגעתם. ומה יצא לכם מזה? זאת הסיבה שקראת לי? כדי שאהיה שופטת ופוסקת? אני לא מסכימה להכנס בדרמה שיצרתם בינכם ובטח לא להיות חייל המופעל על ידכם. הרעיון שתסתדרו בינכם. בקשו סליחה ומחילה אחד מן השני ועברו לסדר היום. בלי כעס ןבלי משקעים. הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול ושבת שלום!!! ממיכל

מלחמות אגו???

אם שמת לב, אז הצטערתי על חוסר הבנה ובלבול שהיה לי בתגובתי הסתמית... את מחפשת דרמות גדולות בטעויות קטנות והופכת אותם למלחמות אגו, כהגדרתך, ול``מזהמים אנרגטית``, תגידי, על מה את מדברת? עד להודעתך זו האחרונה האנרגיות פרחו פה בפורום, חבל לי שבמקום לחשוב על אור ואהבה אני צריך למצוא עצמי בעוד תוכנית פופוליטיקה שמאלצת אותי לעבור ערוץ... דבריך מלבים את היצרים ומחרחרי ריב חינם. אני בטח שלא ביקשתי את עזרתך או את התערבותך וממש לא נפגעתי מהשיחה המיותרת עם INIM, אני רק מצטער אם פגעתי...תם ונשלם. אז אם החלטת לא להתערב המשיכי בקו נבון זה ואל תבזבזי אנרגיות למטרות מיותרות, אנחנו ילדים גדולים את יודעת... אל תרחיקי מהפורום הזה אנשים מלאים באור ואהבה, אז אולי... הוא ישאר כזה. באהבה, רואה בכוכבים.

תגובה וסליחה :cool:

ידידי המכובד!!! אני מבינה שאתה לוקח אחריות על המילים שיוצאות כאן מתחת לידך. גם אני. ולכן אם פגעתי בך אני מבקשת את סליחתך. לטענתי אין טעויות שקורות סתם. הפניה שלי למעלה היתה מכוונת אל mini. הפריע לי התגובה שלה כלפיך. הכוונות שלי היו טובות ואתה תפסת את העיניין בדרך השלילית ביותר. שים לב לשעה שאנחנו מנהלים את הדיון ביננו. אני חושבת שזו השעה רק שלי ושלך. אני לא התכוונתי להקניט אותך, ומה שקבלתי ממך זה מבול של הקנטות. ידידי שכחת לרגע שאני היא בעלת התפקיד לנהל כאן את הפורום ולא אתה. זה שקבלת במה במשך שבוע שלם לזכותך יאמר. מילותך היו יפות עודדת את האנשים קבלת את מלוא תשומת הלב. אז מה הבעיה? לכולנו יש פליטות פה ושם אז זה מיד הופך אותנו לאויבים. בשביל מה אתה מאיים עלי ונלחם בי. שים לב לי לא היתה כוונה לפתוח במלחמה, לך כן. אני מציעה לך להרגע. להפסיק לבקר את מילותיי. להסיר לרגע את ההתנגדויות שלך כלפי המשפטים שכתבתי ולנסות לקרוא בין השורות את כוונותיי. אני שולחת לך אור ואהבה וסולחת לך. מיכל

תודה :cool:

רואה בכוכבים היי! תודה לך. לרגע חששתי שאני מאבדת אותך. אתה מספיק יקר לי וחשוב מידי מכדי לאבד נשמה טובה כמוך. אני אשמח אם תשאר פעיל ולא רק בטיפות לבנות. כנראה עובר עלינו לילה מעניין. אם מתחשק לך אגלה לך שאנחנו נמצאים בפרשת ויקרא: הפרשה מתארת את העבודה הרוחנית של הכוהנים במשכן ובבית המקדש במועד יותר מאוחר. פרשה זו מתארת בעין רוחנית את כל התהליך לפרטי פרטים של הכהן בזמן שהיה זובח ומעלה עולות. אנשים חולים ונדכאים ידעו תמיד שגם אם הם חטאו בלשונם או במעשיהם. תמיד תמיד היתה דרך לכפר על המעשה. תמיד היה המרפא שהיה מטהר אותם. פרשה זו מספרת גם שכל תחלואי גופו של האדם נבעו ממצבים שאנשים היו לוקחים ללב, נפגעים ומעבירים את הכעסים המתחים והלחצים ישר לבטן למעיים לכליות ללבלב ולכבד. זאת הסיבה שהכהן היה מקריב את חלקי הפר לפי סדר: האיברים הפנימים תחילה: יותרת כליה לבלב כבד מעיים וכו`. בסוף היה מקריב את ראש הפר: מסקנה, כוחה של מחשבה להפוך אותנו לחולים וכוחה של מחשבה הנוצרת בראש לגרום לאדם להבריא מיד.

mini

New member
מיכל שלום

אני וראה בכוכבים לא רבנו. והמורה שחזרה מחופשת לידה- יפה ממש שטן קטן אף אחד לא סובל אותה

שלום שלום ושוב שלום :cool:

היי mini!!! הייתי צריכה לנחש שאת זו את... באמת תודה לכם תלמידות יקרות שלי אני אוהבת את כולכן. אני מאד מתגעגעת. mini תמסרי שם ד``ש לכולם. אתן חסרות לי וכפי שאת רואה אני עושה גם מלא דברים אחרים. את מוזמנת להכנס לדואר האלקטרוני שלי. אולי תתחילו כבר סוף סוף למשוך לכוון פעילות גופנית, בשאלות ותשובות? אז עם הרבה אהבה רוחנית לך ולכולם. לא שכחתי אתכן. מיכל

דואר אלקטרוני :cool:

mini היי! הדואר האלקטרוני שלי מופיע תמיד בראש התשובה. ובכל זאת: [email protected] אז תרשמי בבקשה לדואר שליץ אוהבת. מיכל

למעלה