למנהלת

למנהלת

היי, אני מעריצה של ווסטלייף ואני מתכתבת בפורום שלהם וכבר שמתי לב שמלא פעמים בנות מכאן באות ומקללות אז בבקשה תפסיקו!!! אז בבקשה תבקשי מהם להישאר כאן ולא יפריעו זה כבר ממש מעצבן!

טוב

כמו שאני עשיתי אתן כולות לבוא למנהלת או אלינו אישית ובצורה יפה לבקש להפסיק! הייתה אחת מילתה לנו איזה 3 עמודים בתמונות של הבקסטריט! לי אישית אין בעיה איתם והם להקה דיי טובה אבל בפורום של ווסטלייף אנחנו לא צריכות תמונות של ניק בריאן וכו´

craving brian

New member
תראי,

שמתי לב שאת יורדת על הרבה אנשים..... מה הבעיות עם מדונה ואלאניס מוריסט?? ת´אמת- אולי עדיף שתשמרי את הדעות שלך לעצמך, כי לא משנה כמה תקללי, זה לא ישנה את הדיעה של אחרים..... חבל סתם לבזבז ארגיות...

craving brian

New member
בגלל

בנות כמו מירי ו.. WESTLIFE RULS שאין לי מושג איך קוראים להן.. רבנו מתי שהיה את הקטע עם ניק וזה... אז התעצבנתי ועזבתי הפורום.... רק חבל שבגלל כאלה בנות, הפסקתי לדבר עם כמה בנות מאוד חמודות...

Kim Carter

New member
אוקיי... אז ככה.. ../images/Emo168.gif

אני לא רואה את זה כדבר טוב שמקללים אחד את השני ואם יש למישהו משהו לומר, שיגיד את זה בצורה מכובדת. בקשר לבנות שמקללות אצלכן בפורום יש לי הצעה: מכיוון שאין לי ממש מושג מי בדיוק הבנות, ואני רואה גם בנות מווסטלייף שבאות לכאן ועושות אותו הדבר, אז שאף אחד לא יכנס לפורום של השני, למרות שזה חבל כי טוב לדעת מה אחרים חושבים. ואת יכולה גם לפנות למנהלת של הפורום שלך ולבקש ממנה לנסות לפתור את הבעיה עם אותן בנות שמקללות, כמו שאני ניסיתי לעשות...

למעלה