למנהלת

המורי

New member
קוקו אולי תגיבי לשם שינוי לעניין?

אני בכינוי אחר... לא רוצה להחשף... עכשיו את יכולה לענות לעניין?

המורי

New member
../images/Emo10.gif

אני אסביר לך יה-קוקו לא רוצה שיחסלו איתי חשבונות אחר כך ורוצה לקבל תשובות לעיניין אמרתי מי לדעתיח מתאים להיות מנהל שתיים שאני ממש אוהב מה הבעייה עם זה?

וואי...

נשמע כומו מאפיה פה... הכי חשוב...לעולם לא להצמיד רגליות... כשהן מוצמדות...הכי קל להלביש עליהן בטון. קשה לי לנהל שיחה עם שפנים...ארנבונים זה כבר משו אחר. ובינינו... לדעתי רחלי מאד תרצה לדעת מי אוהב אותה עד כדי כך שרוצה לשימה על הכס עם השביט.

טוב ..זכור אתה בקשת...

ראשית ..שאלה: למה בניק אחר? מה הפחד לחשוף את הניק שלך? למה מסיכות? ענינו אתמול בכינות..ובלי לפגוע..והשרשור נמחק. אם מדובר רק באילנה. אז אילנה כותבת איך שבא לה..ועל מה שבא לה. זכותך להתעלם. אין חוקים על מה כותבים כאן. יש חוקים על עבירות פורום. לא צידדתי בצורת התגובות שלה כלפי אנשים. היא פגעה. אבל גם ניפגעה. מה שחורה לי: שיש אנשים שפוגעים בלי גבול..והפגיעה מתנוססת שעות. יש אנשים שלא ממש עוברים על החוקים ונמחקים או נחסמים בלי שום אפשרות לדעת למה..אין כאן דפוס התנהגות אחד.. יכול להיות כי המנהלת אין לה זמן. זה לגיטימי. שתקח עוזרת/ת. הגיע הזמן לעוד אדם לנהל פורום כזה גדול. לא ייתכן שדינה..אדם עובד..אמא במשרה מלאה תשב שעות לראות איך מתנהל הגנון שלנו..

המורי

New member
הפורום עמוס ודינה צריכה עזרה לדעתי

אילנה דוחקת שירשורים חשובים שקשורים לנושא הפורום היא מסוגלת לפתוח 9 שירשורים יומיים על כלום!!! המקום הזה הוא קודם כל בית לגרושים וגרושות ולבעיות שלהם ואחר כך לשטויות של אילנה זה שהיא גרושה לא אומר שהיא יכולה לעשות פה מה שהיא רוצה!!! דעתי...

maof

New member
טוב ../images/Emo88.gif

הצעה ראשונה...כרטיס צהוב...כרטיס אדום 1.מחיקה 2.חסימה לשבוע 3.חסימה לחודש 4. חסימה קבועה מעוף

קניתי סגן../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

מכתירה אותך כסגן הכי שפוי שיש... אתה העוזר הכי הכי.. בחייאת מעוף..קח את המושכות. יש לך בכלל זמן?

avihuav

New member
הפורום הזה מיום ליום

הופך להיות שדה קרב והתנצחיות של אנשים אשר משעמם להם בחיים, אין זה אומר שאני לא חוטה לפעמים, אך חושב שיש גבול. כל אחד או אחת שמגיע ויש גם ותיקים אשר ביתם הוא כביכול מבצרם, וכל מה שמענין אותם זה איך להפוך את המקום הזה לשדה קרב, התנצחויות עם המנהלת אשר על פי רוב עושה את עבודתה נאמנה, וכל מה שיש לו או לה בחיים זה לשבת כל היום מול המחשב לצוטט, ועלק להסתלבט על שאר האנשים פה או בכלל, זה כבר הגיע למצב שאנשים מגיעים למיפגש ולו רק בגלל שהמנהלת הודיע שהיא תגיע, אבל לצערם זה לא יצא לפועל. או שבת הזוג (אם אפשר לקרוא לה בת זוג או משהו אחר) יוצאת במחאה על שירשורי האוף ובהקנטה מודעת אחרי שלא כתבה פה הרבה זמן על המנהלת. מלא להיות שקופה בשירשור זה אבל שקוף גם להיות השטינקרית מאיזה קומונה אחרת בא היא כותבת. ולהאשים אחרות. לא איני מנסה פה לפרגן או להתחנף למנהלת, את דעתי האישית היא יודעת ואם רציתי לומר לה משהו הייתי אומר זאת במסר, אך הגיע הזמן גם להעביר על כמה וכמה אנשים שכותבים פה את הביקורת, שאולי קצת יחשבו לפני שהם כותבים משהו , כי את הבמה שנשארה פה הרבה אנשים מעדיפים לא להיות חלק ממנה ואולי רק לקרוא. גם אם המנהלת עשתה טעות במחיקת שירשורים מסוימים, וחסמה כמה וכמה אנשים פה, אולי זה דרכה (או שגם עברו את הגבול במסרים) להתמודד עם הנהלת תפוז בכל השיטפון המסריח של האנשים שכתבו פה, אם זה לגיטימי??? אולי כן ואולי לא אבל זו דרכה ואם לא מתאים לכם להיות פה אז הדרך פתוחה החוצה למקומות בהם אתם יותר רצויים. מקוה שהשפיות תחזור אי פעם למקום הזה.

ילוטייל

New member
שפיות מצאה בן זוג והתחתנה

וכך עזבה את הפורום הזה לתמיד. אבל שאלות על בתי חולים לחולי נפש יש או היו כאן למכביר. וזה קשור לגרושים וגרושות?

למעלה