מודה שעד עכשיו חשבתי שרחלי וקוקי 13 מאוד מתאימות אהבתי לקרוא את דבריהן ותמיד הייתה סביבן אווירה טובה הן היו המועמדות שלי לניהול פסלתי מראש כמה אנשים שאני יודע שרצו לנהל אבל בראש יודע שהם לא מתאימים גם אם הם כותבים הרבה... בואו נהיה פרקטיים מי לדעתכם מתאים לניהול אולי מתוך ההצעות שלנו דינה תיבחר באחת האפשרויות.. מסכים עם דינה לגביי חסימת אילנה עודף "החוכמות" עלו על העצבים חבל שמחקה את ניר אהבתי לקרוא אותו.
וזאת ההחלטה של המנהלת שפועלת לפי חוקי האתר!!! אילנה חלפון הציפה את הפורום בשטויות בכמויות מיסחריות רוב הדברים שהיא כתבה לא היו קשורים לפורום באף דרך לכן ניראה לי שהיא נחסמה לי באופן אישי חבל שניר נחסם כי הוא כתב יפה לא עקבתי אחריו ולא יודע מה שהוא עשה לימונדה אני מבין שאת מציגה מועמדות למישרת הניהול... בהצלחה לך!
צוות גדול ומכובד מאד, בחברה גדולה ומוכבדת מאד. ואפילו משלמים לי על כך. פרט להיום שאני מרותקת לביתי הדל מסיבות אישיות. אז אני לא מציגה את עצמי לשום משרה נוספת. עסוקה מדיי. סורי המורי.
איתך במאבקך הצודק אבל הכל סערה קטנה בכוס תה אבל חוץ מNDR שאישית אני בעדו במקרה הזה ספציצית אשמתי לב שאת מנהלת פה מאבק גם נגד עוד איזה כמה ניקים שטוענים בעקביות שחבל שאניר נחסם.בתחושה שלי זה אניר בעצמו בעלת חיים מבקר המדינה המורי ועוד כמה.מקוה בשביל הפורום הזה שהשפויים יתעשתו בקרוב.