למנהלת

דניאל1958

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifמחשבות

חברים כמי שבדר"כ לא מתבטא בפורום אך עוקב על הנעשה בו לדעתי הצנועה המנהלת עושה עבודתה נאמנה מנסיוני האישי לפני מ"ס ימים היה שירשור שנגע לי באופן אישי אני שאין לי זמן לעקוב על הנאמר בפורום כל רגע נתון אלא רק בשעות האחר הצהריים המאוחרות קיבלתי טלפון אישי על התפתחות מסוימת שנגעה לי ועל טיפול ההנהלה בנושא .לדעתי עניין זה מקיש על דרך התנהלות המנהלת ואף גורמים בתפוז אל נשכח שאנו קבוצה עם מטענים אישיים לא קטנים ורובנו מצאו פורקן במדייה הזו ובפורום הזה בפרט לפירוק כעסים תסכולים מכאובים וכל השאר יש מביננו שמשתמשים בפורום בצורה נאותה וחלקנו עשבים שוטים שטוב שיש שליטה ואפשרות לחסום מי שחורג מנורמות מסוימות.

מיקי 43

New member
אני נשבע בסנדליי שהתחרפנתם

יותר מידי נגמרה הסבלנות נגמרה האיכפתיות יש עליהום בשם חברות מקולקלת ומטרה נעלה של כמה אנשים להמליך מישהי במקום דינה זיכרו היטב כי דינה מונעת מכללי תפוז דינה היא רק בן אדם ומותר לה לטעות וזיכרו היטב שכל המלעיזים מונעים מאינטרס , מרוע, ומנקמנות אישית מעניין מה קרה שננטש הפורום השכן שם היה כל הבול שיט ופתאום הובא לכאן? דיי נמאס מכל החרטא לא טוב למישהו שילך מהר ורחוק ומי שרוצה להישאר שישמור על הכללים או שלמנהלת תהיה עבודה פחות נעימה ושאלוהים ישמור עלייכם מעצמכם מיקי

ילוטייל

New member
איפה זה "הפורום השכן"???

ואלי אף אחד לא התקשר בטלפון. נשבע לך בסניקרס שלי.

למנהלת../images/Emo127.gif

הכלבים נובחים והשירה עוברת והפעם הם נובחים חזק ואת ואנחנו נעבור בגאווה ובשקט.

RED ROZ

New member
דינה, קבלי ../images/Emo211.gif וזה עבור ...

התפקיד, כפי שציינה בדרך "כפוי טובה". ישר כח

ילוטייל

New member
../images/Emo7.gifכן אבל איפה האשה שבוכה?

האם גם היא נחסמה בדישה? ואם כן מי דש אותה? אשה שבוכה

r e d head

New member
דינה../images/Emo124.gif

חיזקי ואימצי
מגיע לך שנתמוך בך. גם אם לא תמיד מסכימים עם הכל. (אגב, למרות שיצא לי לראות שרשורים דומים בעבר, זה משעשע כל פעם מחדש, אך הניקים מתחילים לצאת כמו פיטריות אחרי הגשם).

בואו ונחשוב בהיגיון

לחסום אדם מלכתוב,זה פוגע,זה קורע בפרט מי שהפורום זורם בדמו ובכלל מפאת כבוד האדם וחירותו. כל עוד אין אאוטינג ופגיעה בשם הטוב של מישהו(ואז זה כבר עניין משפטי) אין צורך במדיניות החיסולים(וסליחה על ההקבלה) לשם כך,קיים המונח באופן הצפיה"הסתרת שרשור". אני בעד לשנות מדיניות
(חוץ מזה,מה אני אעשה עם כל הפיצוחים
)

למעלה