למנהלת הפורום..^^

dpd angel

New member
למנהלת הפורום..^^

אני ישמח עם תעשי שרשור חדש או תחרות צריך להעיר קצת את הפורום תודה^^

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifלמקרה שלא שמת לב~

אין מנהלת .___. ספיר בצבא, אז לא היה לה הרבה זמן לפורום ותפוז הוציאו אותה מהניהול..בעייתי.

dpd angel

New member
אממ..תכנסו

אי אפשר למנות מישהי למנהלת? מישהי שיש לה ניסיון..ויש לה זמן לזה..{ לנהל את הפורום } ולשמור עליו במצב "חיי"

sha chan XD

New member
משעשע שאת אומרת את זה XD;

המצב לא כ"כ פשוט, נעשו הרבה נסיונות להעיר את הפורום~ והפורום בהחלט צריך מנהלת דחוף :[

TheWingedPig

New member
ברוכית...

אין מנהלת כרגע, אבל כל אחת מהבנות יכולה לפתוח שרשור, כל עוד היא כותבת את החוקים שלו בהודעה. ופתחתי שדח"ם חדש... הפורום הזה זקוק למנהלת כבר הרבה זמן, אבל אין מה לעשות. גם אילו הייתה פה מישהי, ההשתתפות כרגע היא דיי אפסית. בואי נאמר שלא בגלל המחסור במנהלת כ"כ שומם כאן.

TheWingedPig

New member
אממ..אני כרגע עמוסה בלימודים

אין לי רגע לנשום, עוד פחות מזה לנהל פורום. סמסטר מטורף. לא אתחיל בסיפורי זוועות... גם ככה אני נכנסת לפה פעם בשבועיים (במקרה הטוב) לשניה כדי לראות אם יש משהו חדש:/ חוץ מזה, אף אחת לא שמה לב לכמה ששומם פה? עצוב שאתן חושבות שמנהלת חדשה תשנה משהו... בשביל מנהלת של פורום, אמורה להיות קהילה של אנשים, ואם אף אחד לא כותב פה יותר, לאילו ניסים אפשר לצפות ממנהלת חדשה?

sha chan XD

New member
זה בעיה..

שהוותיקות עמוסות מידי בשביל לחזור לפורום וחדשות לא ירשמו כלום כי לא רשום כלום X:; בכללי, מה אפשר לעשות שיהיה שונה מהנסיונות הקודמים וכן יעיר את הפורום?

sumsoom of love

New member
הייתי מגיבה יותר

אבל אני ממש לא כשרונית בזה
אני פשוט לא מצליחה לעשות דולי עם הצללה טובה ויפה ומוצלחת :) וניסיתי כבר מלא פעמים אבל נמאס לי כבר אבל אני נשארת פה כי אני זוכרת איך המקום הזה היה פעם וזה פורום נחמד כזה ואני מקווה להשתפר=]

למעלה