למנהלת הפורום היקרה

anna2045

New member
למנהלת הפורום היקרה

יש לי שאלה אליך תראי אני יודעת שלא אכפת לך מהשברולט ומחולון וכל זה...סבבה. אבל עדיין למה את נותנת לאנשים להרוס שם של מקום בלי שהם ידעו מזה בכלל. בזה שאת לא מוחקת את ההודעות המגעילות האלה את הורסת עבודה קשה של אנשים! שימי לב:כל ההודעות המגעילות האלה נכתבות בידי חבר שלך וההודעות כמו "ואללה אמנזיה אחים שלי" היתה הסי פשוט הודעה מגעילה ומפוצצת קללות! אני מבקשת ממך לא לתת לחבר שלך להרוס שם של מקום!!! כמו שאני לא באה ואומרת כמה איכס האמנזיה(לא היתי שמה ואחרי היחצון של טום גם לא בא לי לבוא) אני מבקשת שלא תתני לטום להגיד דברים כאלה על השברולט שיגיד שהוא לא נהנה שם וזה אבל להגיד זה מועדון חרא זאת הגזמה כי הוא לא נותן לאנשים אחרים להנות מזה ...וחוץ מזה באחת ההודעות הוא רשם"...לא נירד לרמה של פורום חולון..."פורום חולון מוקדש בעיקר לשברולט אז...הוא מנסה להרוס את שמו של המועדון גם דרך חולון...זאת בושה ! תודה אני מקוה שתתיחסי לדברי ברצינות.. מכל מועדון ה"שברולט"

FlamMAble

New member
אנה מותק שלי...

אני לא נותנת לאף אחד להרוס שומקום ולמה אני בכלל דנה על זה כאן? זה פורום נירוונה לא פורום שברולט!! ראורררררר! מי את אנה? איך זה שאת יודעת עלי ואני לא עליך? (זה בלי קשר) ההודעות יימחקו עוד היום... (כשאני אשיג עכבר) בעצם.. כל השירשור יימחק היום ולהבא הודעות בקשר למועדונים יימחקו. אני באה היום לשברולט
HOLE-NIRVANA
בכל אחד מאיתנו, הס פן תעיר..ישן רוצח זעיר

Mohawk Tom

New member
אנה בלעט!

אני לא מיחצן אני פשוט נתתי ביקורת ואת כל החיים שלך בשברולט ולא היית הולכת לאמנזיה בכל מקרה אז אם ניסית לעשות לי הגשה רעה בזה שאת לא הולכת לאמנזיה כאילו מה אכפת לי אני לא מרוויח מזה כלום! וככה את מדברת עליי אחרי זה שהיית בשבילך הרבה פעמים בעת צרה... אחרי שהייתי כל כך נחמד... אחרי שהייתי לך לידיד אמת... כפויית טובה!

Mohawk Tom

New member
ועוד משהו...

תלכי לחברות האמיתיות שלך שתמיד איתך בעת צרה כמו....נטע! שתמיד עוזרת לך בעת צרה ולא דופקת אותך בכל הזדמנות(ציניות מוגזמת!)

למעלה