למנהלת דוחף!!

שאול4

New member
למנהלת דוחף!!

למנהלת דוחף!! חג אורים שמח לכוווווווווווווווווווווווווווולם! אני דורש סיכום שבועי, עכשיו ומייד. יאללה קדימה, אין לי הרבה זמן. שלושים שניות הייתם כאן!! אתמול המחשב שלי התחיל לעשות הצגות אז פרמתי אותו וזהו.. מי שחשב שהתנדפתי ככה סתם ביום בהיר טועה! שיהיה לכולנו סופ"ש יפה בלי בומים!!

סליחה שמתפרצת...אני לא מנהלת

אבל הייתי באמת סקרנית מה כל הפריווילגיה הזאת? מה פתאום אתה קורא למנהלת מה יששששששששששששש אנחנו לא בסיידדדדדדרררררררר מה קרה אלי לא טוב???? מה ישש אני לא טוב? מה חן...עז? מה קרההההההההההה?????? לנו אסור להגיד חג אורים שמחחחחחח? אז דווקא לך נצעק כולנו פה אחדדדדד ח ג א ו ר י ם ש מ ח מכל החדר או הפורום זאת השאלההה
חוץ מזה שאולללל מה פתאום אתה מספר לנו סיפורי פוגי? מחשב. פירמוט<? תגיד את האמתתת עם מי היית ומה עשית בטבריה,כינרת?

פנינושקההה כבר אמרתי לך כמה את

טובה?! חחחחחחחחחחחח נה נה נננה נייייי נהה נההההה חג שמח רק טוב!!!

שאול4

New member
מי אמר שאתם לא בסדר...../images/Emo24.gif

גחלילית נהדרת חן מתוקה פנינה מקסימה אלי מה המצב????????? ממושקה, לא הייתי בשום טבריה, ובשום כינרת. אך לא היה איכפת לי לנסוע לשם בזמן הקרוב. חוץ מיזה מה שלום כולם?

שאולקה???? זה אתה???? באמת??

משפשפת עייייין שאולקה??? נו שויין אם אתה אומר חג שמח ומלא אור גם לך רק טוב!!!

שאול4

New member
השעה מעידה על היותי עייף..../images/Emo45.gif

חצי יום הייתי במוסך עם העגלה שלי! בערב הייתי מוזמן לארוחת ערב (שהייתה 10) 60 ק"מ הלוך 60 ק"מ חזור ו-60 דקות הארוחה רק היה בי פחד שהרכב לא ישאיר אותי באמצע הדרך. ב-22:00 הייתי מוזמן למסיבת יום הולדת (מישהו מהעבודה) גם היה 10 בערך ב-01:00 צנחתי בבית עייף אך מרוצה לילה טוב לכווווווווווווווווווווווווולם!!!

אוי שאולקה אוייי

מה הזקנה הזו שקפצה עליך ככה באמצע יום זהוב?? הא??? בסה"כ אכלת ואחר כך שוב אכלת ובאמצע טיפה נסעת וזה מעייף אותך??? אויי נה נננה נננה נניי נייי נהההההההה רק טוב!!!

שאול4

New member
זקנה ועוד עייפה אה...חחחח

זקנה ועוד עייפה אה...חחחח זוכרים את הטיול בצפון שערכה לנו פנינה איך היה ליד בורות המים שם ליד הכינרת זוכרים ת´ פעם הראשונה שהכינרת נספגה ע"י הטיטול של ההוא שם למעלה בממשלה אולי שרון? אולי בן אליעזר? אולי שאול יהלום? מצנע: יש משקל מינימום להתמודד על רשות הממשלה מינימום אריאל שרון, מקסימום שאול יהלום

למעלה