בן, אחד מחברי הפורום טען
שמנהל הפורום מנהג "לא כראוי" לחברי הפורום (כך אני הגדרתי את זה) ובכן ידידי, אם חשבת שמערכת תפוז פועלת כמו בשוק שכל אחד בא וצועק והכל נעשה מעצמו אז אתה טועה יש כאן מערכת שלמה של גורמים מעורבים כשאני רוצה לארח מישהו בפורום אני פונה למחלקת יחסי ציבור של תפוז שאני בספק אם אתה בכלל יודע על קיומה, אני מפנה אליהם בקשה לשוחח עם אדם או גוף מסויים אותו אני מעוניין לארח הם בודקים את הפורום והלך הרוחות (בשלב הזה אנחנו כבר ניפול) כי זה נראה כמו גן ילדים ורבים מכם יסכימו איתי, תפוז כגוף מסחרי לא ישימו את עצמם לקלס ולצחוק בגלל שאתה רוצה לראות פה את טרנר אם וכאשר יוחלט לזמן מישהו לאירוח אותם אנשים ממחלקת יחסי ציבור יפנו את אותו אדם בהצעה שהוא כמובן יכול לדחות על הסף, הוא לא חייב לא לי ולא לתפוז ולא לך שום דבר. ובכן ידידי היקר, אתה יכול להתמרד ולעשות סקרים והצבעות כרצונך, אני מאמין בחופש הביטוי, זו זכותך, אבל בסופו של דבר מי שמגיש את האי מייל עם הבקשה לבדיקת אירוח זה מנהל הפורום (אני או שירלי) ובין אם תרצה ובין אם לאוו אנחנו כן מחליטים במקרה הספציפי הזה. חבל מאוד שהפניות שלכם אל מנהלי הפורום בכלל ואליי בפרט הן חצופות ומזלזלות, דעו לכם שההתייחסות מצידי תהיה בהתאם לילה טוב