למנהלי הפורום ובכלל

למנהלי הפורום ובכלל

שלום קראתי את ההודעות בפורום וראיתי שיש בעיה שאנשים לא נכנסים, אז רציתי להציעה לכם להיכנס לפורום נכים של ynet ותקחו רעיונות משם. יש שם הרבה נושאי דיון מענינים. המהלת או מישהו מהפורום מעלה נושא לשיחה והאנשים מהפורום עונים ומתפתח דיון, זה מכניס עניין לפורום ורצון להיכנס אליו מקווה שעזרתי ליאת

rozgil

New member
מישהו כתב בפורום נכים- ב-ynet

"חבל שאתה לא נכה צה"ל" 02/04 23:50 שגיב גרטמן נושא : "חבל שאתה לא נכה צה"ל" תאריך : 02/04/03 23:50 מחבר/ת : שגיב גרטמן שלום, נעים מאוד, אני שגיב, פעם ראשונה פה. נכה מלידה, סי.פי, כיסא גלגלים. אתמול נסעתי במונית. נהג נחמד. השאלות הרגילות, אתם יודעים. "איך זה קרה לך, אני רוצה להבין, אתה משותק לגמרי, אה, לא? ו...שמה, אתה יודע, העסק עובד למטה? ואללה, סחטיקה עליך. יש לך מזל שאתה לא... אתה יודע, עם הרוק וכל זה". ואז פתאום הוא זורק לי, "חבל שאתה לא נכה צה"ל". "למה?" "אין עליהם, שיחקו אותה. זה פיס זה" "למה אתה מתכוון?" "יש לי חבר, נפצע בלבנון, צולע קצת, סידרו אותו בחיים לגמרי. ואתה מה? ביטוח לאומי? גומר את החודש?". "לא, בטח שלא". "נו, אז החבר שלי, מאז שנפצע, מלך". "ממממ". "ואני אגיד לך ת'אמת, זה לא רק הכסף, האוטו, הדירה. זה הסטטוס". "סטטוס?" "אתה מבין, ככה זה בארץ הדפוקה שלנו. נגיד באמריקה, שמה אין נכים שווים יותר. כולם מלידה, תאונות, עולם תחתון, זה הכל. אצלנו יש נכי צה"ל, וכל השאר. אני לא אומר שנכה צה"ל זה לא חרא מצב, אני רק אומר שזה האליטה של הנכים, ושאתה, אתה לא באליטה". אז מה נראה לכם? אנחנו הנכים בלי העיטור, אכלנו אותה?

rozgil

New member
תודה על ההפניה!!!!!!!!!

(תבורכי!!!).....-ה-ם מטפלים בפורום גם ב-"נכי צה"ל"????

למעלה