למנהלים

nik name

New member
למנהלים

תודה רבה על הסדרות הניפלאות שמעלים ב-VOD , בפורום סדרות כמו,משחק החיים,פלורנטין ,תמונות יפואיות,בהת ים ניו יורק ועוד....ותודה על כל העידכונים בפורום
אבל יש לי שאלה או יותר נכון בקשה למה מעלים רק חמישה פרקים של "משחק החיים" בכל שבוע? זה נורא מעצבן שצריך להמתין שבוע עד שיעלו עוד פרקים ,זה כאילו שאני צופה כל שבוע בסידרה בערוץ 3 ,למה שלא תעלו אולי 10 פרקים בשבוע במקום חמישה,אם אי אפשר לעלות את כל הסידרה ??

nik name

New member
וכמו שאמרו פה

הסיסמה של הוט-"רואים כמה שרוצים מתי שרוצים" אז תראו שזה באמת ככה רוצים עוד פרקים של "משחק החיים"

../images/Emo45.gif

נכון,תשימו יותר פרקים של מישחק החיים מה זה שווה לראות את זה ב-VOD אם זה כמו שאני רואה כל יום פרק בערוץ 3

נכון

תתאמצו קצת יותר ותתדגמו יותר מ5 פרקים בשבוע זה כאילו במקום להוסיף כל יום פרק אתה אתם מוספים 5 פרקים בסופש . תוסיפו בין 10 -20 פרקים בשבוע.

HOT VOD

New member
התייחסתי לנושא בעבר

עקב עומס רב על המערכת, כרגע אין באפשרותנו להעלות יותר מחמישה פרקים בשבוע. חוצמזה, זה גם די נכון בעיני להעלות כמות כזו.

מה נכון?../images/Emo42.gif

אתם לגמרי הרסתם את הסטיגמה של הVOD - רואים מה שרוצים מתי שרוצים. במקרה הזה זה יותר בכיוון של: "רואים מה שרוצים בערך חצי שנה אחרי שרוצים". וחבל.

sknr 1

New member
ל - חולה על יעל שרוני !!!

אתה אמרתה הכול !! זו צריכה ליהיות הפירסומת החדשה לשרות ה- VOD . רואים מה שרוצים בערך חצי שנה אחרי שרוצים - VOD השרות הצולע החדש של הוט
ואני מוסיף - VOD - רק אצלנו תקבלו את התוכניות שכבר ראיתם, ועוד נחייב אותכם בתשלום עבורם !!

nik name

New member
אוקיי

תודה רבה מקווה שבעתיד תוסיפו יותר פרקים כי זה ממש מרגיז לחכות שבוע עד שיעלו עוד פרקים

למעלה