למנהלים...

יש לי רעיון....

'האם שחף המורעל יחטוף שמיכה כל יום בצבא אם הוא ימשיך לאהוב את צה"ל?'

וואלה! והאפשרויות הן:

1) לא, סתום ת'פה שלך, שדון קטן ומרגיז! 2) לא, שדון קטן ומרגיז, סתום ת'פה שלך! 3) ת'פה שלך סתום, שדון קטן ומרגיז! 4) שדון, סתום, ת'פה הקטן והמרגיז שלך! הקיצר... תפסיק כבר לקנא... מה לעשות, החיים קשים, אני אוהב את צה"ל ואת המדינה שלי, גם אם אפילו לא התגייסתי עדין, ואני מראה ואומר את זה לכולם, ואני ימשיך להראות ולהגיד את זה לכולם... ועם זה כואב לך... אז תחזור למעלה קצת בהודעה ותדע כבר מה לעשות!

אני בוחרת ב-3 ושחף...

רעל מהסוג הזה זה רעל מצויין

ולדעתי לא! אבל אנחנו נדע רק בעוד

שנה וחצי פלוס מינוס... כי עוד שנה וחצי בערך אני מתגייס, ואז אנחנו נדע עם הרעל הזה יעזור או יפיל אותי! עד אז... תפסיק להציק!

שחף אתה י"א-ניק פטאתי

אין לי בעיה עם אנשים שרחוקים אלף שנות אור משירות בטחון במדינת ישראל. אבל אם הם אומרים דברי חסרי שחר אז יש לי משהו נגדם. כולנו פה אוהבים את המדינה ורוצים לשרת אותה הנאמנות ולהגן עליה מכל משמר, אבל זה לא צריך להפוך להיות סוג של דאווין אני מצטרף לשדון ואומר שזה יפיל אותך חזק בצבא אתה עדיין לא יודע מה זה צבא רעל כמו שיש לך זה בריא ואפילו משובח, אבל הכל במידה חאלאס להיות י"א-ניק צר אופקים. חכה למפגש הראשון שלך האמיתי עם הצבא (יום סיירות, גיבוש וכו') בשביל להבין על מהכל ההמולה אתה הולך להיות להיות מתוזז הרבה ואתה תבין טוב מאוד מה זה מצב 2

דבר ראשון, אני י"בניק... אני מבקש!

ודבר שני, אין פה שום דאווין! בכלל לא! להפך. ויכול מאוד להיות שזה יפיל אותי, אבל זה לא ממש מעניין אותי עכשיו, עכשיו אני חיי לי ב"דאווין" שלי, וכשאני יגיע לצבא ואני יכיר מה זה מצב 2 אז אני יגיד לך אם נשארתי מורעל או לא... בסדר? עד אז שתוק!

prophit

New member
יכול מאוד להיות........

אין סיכוי בעולם שהוא לא יתאכזב מהצבא עם גישה כזאת......

מור86

New member
העם איתך- שחף!!!

אני ממש, אבל ממש מתנגדת לכל מה שאחרים אומרים. גם אני, בת שעולה ליב', מורעלת על הצבא, ועוד שנה בדיוק עומדת להתגייס. אבא שלי גם מפםקד בגולני, אז סתמו את הפיות של כל אלה שאומרים שזה רק דאווין, בגלל שזה ממש לא. הצבא אצלי זה משהו שחקוק בנשמה ואני הולכת איתו עד הסוף!!!

יופי.

אף אחד לא כועס מזה שהוא מורעל. כולם כועסים מזה שהוא מפגין את הרעל שלו בדרכים מטופשות ומעוררות גיחוך ואפילו סלידה מהצבא.

מור86

New member
מה הקשר סלידה?

זה שהוא מדבר הרבה על הצבא וכמה זה חשוב לו להתגייס להכי הכי שיש, זה רק אומר שזה סבבה וטוב מאוד שיש כאלו בנים שמורעלים, כי בזמן האחרון אין הרבה.... חוץ מזה, לא צריך להוריד לו את הביטחון, אם הצבא ירצה אותו הוא ייבחר לפי הרצון, הפרופיל וככמובן הקב"א....

גלה17

New member
שלום רב! (לא עוד היי די הו..!) ../images/Emo9.gif

אם יש לכם רעיונות לסקר חדש (ורעיונות רלוונטים ולא קינקיים בבקשה), אתם מוזמנים לשלוח לי או לערן או לגל מסר. נ.ב: חבל שהשרשור גלש לקללות, אחרת לא הייתי צריכה למחוק חלק ממנו. להבא, אבקש ממכם להשתמש בשפה יפה יותר (או לנהל ויכוחים כאלו במסרים).

למעלה