למנהלים שלום

barsella40

New member
למנהלים שלום

אני מתרגל המרות על פי המדריכים זה זמן מה, ללא הצלחה יתרה. אני זקוק להסבר בסיסי על המושגים, מונחים וכל חומר שיאפשר לי להבין יותר מה אני נדרש לעשות. היכן ניתן למצוא חומרים כאלו?

Reborn1

New member
אני לא מנהל אבל ...

ראשית מומלץ לשאול שאלות בפורום
לשם כך הוא נועד ז"א נתקעת בתהליך מסויים , עדכן בפורום בשלב ... בדיוק כאשר.. מופיע לי תקלה בשם .... חברי הפורום ובעיקר המנהלים הם מקצוענים ומכירים את המדריכים על בוריים העיקרון הכללי של התוכנות הוא כך 1 יש לך סרט בפורמט xvid divx בסיומת xxx.avi ובנוסף יש לך גם כתוביות מתאימות לאותו הסרט 2 אתה צריך להמיר את הסרט לפורמט מתאים ל dvd לרוב נקרא vcd למעשה זהו קובץ עם סיומת xxx.mpg 3 התוכנות מבצעות את הפעולות הבאות: א' המרה של הסרט ל-vcd ב' הטמעה לצמיתות את הכתוביות בתוך הסרט ג' וישנו הסבר כיצד לצרוב את הסרט בתוכנת נרו שיהיה מוכן לצפייה ב-dvd אלו הם שלושת השלבים באופן בסיסי(בלי להיכנס לפירוט נרחב) -חשוב לדעת כי תהליך המרה של סרט בשילוב כתוביות לוקח זמן ותלוי ישירות ביכולות המעבד שיש לך לדוגמה מחשב חדש זמן המרה חצי שעה מחשב ישן 4-6 שעות בד"כ המדריכים מסבירים את הפעולות הטכניות ולא "נכנסים" לתיאוריה של כל השלבים(כי זה פחות חשוב
) בעוד כשבוע אני אעלה מדריך שמיועד למתחילים ביותר בעזרת תוכנה פשוטה שווה לחכות (עלתה בגרסה יציבה רק אתמול) בשלב זה אני ממליץ להשתמש באחד המדריכים ולעדכן את הבעיות שאתה נתקל בהם לשיקולך ובהצלחה

למעלה