למנהלים שלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למנהלים שלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ביקשתי כבר מספר אם אפשר לקבל את החומר לבחינת הבגרות בהיסטוריה של יא בשביל אתר שאני בונה. אני חוזר ומבקש שוב אם אתם יכולים לתת לי את החומר ואולי קישורים אל דפים שיעזרו לי. תודה מראש שועל במדבר

ואם אנחנו לא עונים, אולי יש להסיק

שאנחנו לא יודעים. רוב המשתתפים הקבועים כאן (חוץ מעטלף77) לא ראו את בית הספר התיכון מזה כמה שנים לפחות. הפורום הזה אמנם נפתח במקור לקראת בחינות הבגרות, אבל מנהלי תפוז ומנהלי ערוץ ההיסטוריה כאחד שמחו לגלות שיש גם קהל בוגר שפשוט אוהב היסטוריה, ואותם משרת הפורום (לפחות עד לבגרויות בשנה הבאה, ואז כבר נמצא הסדר שיתאים לשני סוגי הצרכים, אבל עוד חזון למועד). המורה הנחמד עם הניק המגניב שניהל את הפורום בתקופת הבגרויות (על ההיסטר) כבר לא משתתף לצערי. אם מישהו אחר מהקבועים היה יודע לענות לך, אני חושב שהוא כבר היה עושה זאת. בקיצור, היינו רוצים לעזור לך, אבל כנראה שקצרה ידנו. נשמח אם תשתתף בדיונים, לעומת זאת.

exit_from_here

New member
אל תשכח אותי...

למרות שאני עוד רחוק מהבגרות....אבל זאת של השנה לפי מה שהבנתי הייתה קלה...

עטלף77

New member
יש גם את MK4

שמשום מה כל הזמן שוכחים אותו אפילו שהוא כבר כותב יותר ממני
.

נכון. פויה ששכחנו אותו. אבל הוא לא

כתב כבר די הרבה זמן. MK4, איפה אתה?? (אגב, הנה יש לי שם לעיר הבאה שאבנה...)

עטלף77

New member
אני אודיע לו שמחפשים אותו...

יוצא לנו להפגש בפורום מתגייסים

במשחק הזה (סיבילייזיישן) אתה בונה

ערים ומקים אימפריה. אתה יכול כמובן פשוט לבחור את אחד העמים שהמשחק מציע לך ואז לקרוא לכל עיר חדשה בשמות של ערים אמיתיות, אבל מה הכיף בזה?

עטלף77

New member
זה קצת בעיה...

עד כמה שאני יודע שכתה י´א בכלל אין בגרות בהיסטוריה. אבל הוא יכול לפנות לפורום לימודים ושיעורי בית (321). גל, עוזר רק בפקודה

למעלה