למנהלים, כנסו הנה

GILADOS

New member
למנהלים, כנסו הנה נכון במאמרים שלכם יש מאמרים על כתיבה בכחול, כתיבה בגדול, וכו'? אז אני מציע שתוסיפו את מה שבקובץ שצירפתי למאמרים שלכם, זו אופציה שאני גיליתי!

לא אתה גילית את זה... עד לפני כמה זמן עוד היה אפשר לעשות את זה גם בפורומים (וגם להגדיל את הכתוב, לצבוע ועוד כל מיני דברים עם זה). בכל מקרה, היה פעם (או שעדיין יש) על זה במאמרים של הפורום, אם מצטרך נפרסם אותו שוב. תודה בכל מקרה.

GILADOS

New member
אתה בטוח שאנו מדברים על אותו דבר? אני שמעתי שהיה פעם אפשרות לשים איקונים שהורדו מהרשימה של תפוז, אבל זה לא אותו דבר, סתכל בזה טוב טוב ותראה שזה לא בדיוק אותו דבר!

הסתכלתי, הבנתי כבר קודם. זה אותו הדבר. והבאג עם האייקונים והתמונות היה לפני חצי שנה.

GILADOS

New member
רגע רגע רגע בוא נעשה סדר, היתה פעם אופציה להשתמש באיקונים שהורידו מרשימה בתפוז, זה דבר אחד, כאן מדובר באופציה לשים איקונים שהם למעשה סוג של הפונט של הכתב. אז אם בכל שאת אתה מדבר גם על מה שאני דיברתי, אז סליחה, הייתי בטוח שאני גיליתי את זה, כנראה שטעיתי. הייתי בטוח בטוח שהתבלבלת בין שתי הדברים שציינתי כאן, יכול להיות שטעיתי!

האייקונים של פונט ושינוי הצבע וגודל הכתב, הם אותו הדבר, ואת זה היה אפשר עד לפני כמה זמן גם כאן בפורומים (ויש מאמר במאמרים). האייקונים של תפוז והתמונות הם מבאג של לפני חצי שנה, אותו אורן גילה.

GILADOS

New member
טוב, אז סליחה אני הייתי בטוח שאני גיליתי. וגיליתי את זה בעקבות המאמרים על כתיבה בגדול, אבל גילו לפני, אז סליחה. ובכל זאת אני חושב שכדאי שאופציה זו תתווסף למאמרים ../images/Emo13.gif

GILADOS

New member
בכל מקרה לדעתי זה צריך להתווסף למאמרים שלכם

למעלה