למנהלות=)

sonioosh

New member
למנהלות=)

במידה ויהיה מיפגש עם מאיה לפי מה אתן בוחרות מי הולך?....[פשוט כתבו כאן שלא כולם הולכים ושהמנהלות בוחרות מי כן הולך...]

אז ככה:

זה לא תלוי בי ולא בדיקלה , המנהלת השנייה בדר"כ כלל זה עד עשרה עד חמישה עשר ילדים ואנחנו בחורות לפי הותיקים , אני מאוד מקווה שכל חברי הפורום יכולו ללכת אבל שוב זה לא תלוי בנו המנהלות

nitzangro2

New member
../images/Emo15.gifאבל תקשיבי... אם תמיד הותיקים

ילכו.. אז זה תמיד יהיה רק הם.. כי את מבינה.. מי שוותיק וותיק.. זהו.. אז כאילו זה אף פעם לא יגיע למצב שהחדשים ילכו.. מבינה? אני לא יודעתכ"כ איך להסביר.. אבל תחשבי על זה קצת.. חחח... ואני נגיד.. יחסית חדשה.. אבל אני כל הזמן בפורום.. אז זה לא פייר רק ותיקות לא יודעת... אבל אני לא יתווכח איתכן..:)

../images/Emo210.gif../images/Emo180.gif חנוש צודקת..../images/Emo9.gif

בפגישה ביומולדת של מאיה השנה, למשל. אני הייתי, ואני הייתי פפחות משנה. בנים/בנות תחשבו קצת, גם הותיקים עוזבים

nitzangro2

New member
../images/Emo15.gifנכון אבל עד שזה קורה עובר

הרבה זמן.. כך שיוצא שכל פעם בערך אותם ילדים נוסעים.. לא יודעת.. אני מבקשת ליסוע.. ואתם תעשו את השיכולים שלכם..:)

nitzangro2

New member
../images/Emo15.gifנו נכון את אמרת את זה ואמרתי

לה כי זה נכון.. חחח..

מזה השטות הזאת?????

מי שרוצה בא מי שלא לא בא...יאללה יופי.. כולה שני מנהלות שחושבות את עצמן יגידו לי עם לבוא או לא???? חוצפההההההההההההההה!!! חן את כזאת קטנה ואין לך זכות להגיד לי ולאף אחד אחר עם הוא יבוא או לא!! עם מאיה תהייה שם ובא לי לבוא אני אבוא..!! מקווה שהבנת!!

urimz5

New member
מאמי תרגעי!!

חן אמרה בפירוש שזה לא תלוי בה...ואני מבקש,לא לעצבן את חחן כי היא נושכת...

SHIRANF

New member
../images/Emo205.gif תרגעי שאת מדברת על חן!!!!!!!

שאני לא יתעצבן עלייך במקרה... חוצפנית מפגרת!!!!!!!!! חנוש אני אוהבת אותך ואת לא קטנהה את ככככככככהההה גדולה

זיוית מתוקה ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif

קודם כל תירגעי ותשמרי על הפה שלך. וה"כולה שתי מנהלות האלה" הן אלה שיכולות לגרום שלא תיכנסי לפה יותר אם לא תרגיעי את הדיבור שלך. את לא מגיעה לרמה של חן אז אני מציעה שתורידי פרופיל ומהר. ובקשר לפגישה, עדיין אין שום דבר אז מה אתם מתנפחים ישר כמו איזה טווסים?

אמורה חיים שלי תאמיני לי שזה לא

שווה שתסבירי לה , יש לך דברים יותר חשובים נשמה זאת בעיה שלה שהיא לא יודעת לקרוא אני אוהבת אותךךךךךךך

למעלה