למנהלות הפורום

• פותח הנושא arena
  • פורסם בתאריך

arena

New member
למנהלות הפורום

קודם כל תודה שיש את הפורום הזה, זה ממש עוזר ומאד חשוב. מאז "שגיליתי" אותו אני מתעדכנת בו כל יום. הפנתי שאלה , אמנם לדליה אבל אשמח לשמוע את תגובת כולכן , במסגרת השאלה אחרונה של "הרהרנית" ורציתי לשמוע מה אתן אומרות. הנושא של התגובה שכתבתי הוא "דליה יקרה" איך אפשר להביא לידיעת הורים / אנשים נוספים שקשורים באיזשהוא אופן ל ADHD על קיום הפורום הזה ?

זהבה נ

New member
תודה ואני נרגשת כל פעם מחדש

כאשר אני קוראת הודעות כמו שלך. בשם שותפותי לניהול כאן דליה ואפרת שבטוח לא תתעלמנה מהודעתך(כאשר הן תכנסנה). ברוכה הבאה ומקוה שתתרמי ותתרמי מהשתתפותך בפורום
. הפורום מתפרסם כעת מפה לאוזן וצובר כל יום תאוצה גדולה, להזכיר את קיומו של הפורום אפשר בכל דרך מקובלת ואנו נשמח מאוד על כך. תודה לך,

אפרת29

New member
רוצה להצטרף לתודות ולהודות לכל

חברי הפורום ולזהבה ודליה הנהדרות על העזרה ןהעידוד שקיבלתי כאן, אמנם אני בתחילת הדרך אבל בזכותכם אני רואה קצת אור בקצה המנהרה. שוב תודה לכולכם!!!!!!! אפרת

זהבה נ

New member
רגע רגע, תמיד יש אור בקצה המנהרה

ואל תפסיקי להאמין בכך אף פעם. מחזיקה לך אצבעות. להת´,

אפרת29

New member
בקצה המנהרה עומד לו כדור ריטלין...

שנינו מסתכלים אחד על השני.... אני עוד צריכה לבדוק כמה, מתי וכו, ביי, אפרת

דליה.ד

New member
../images/Emo6.gif וסיפור קטן על "אאוטינג"....

תודה למברכות. רציתי לספר שאני מנסה לפרסם את הפורום בכל מקום שאני מגיעה. ואתמול אפילו עשיתי "אאוטינג" בישיבת צוות שהייתה לי בבית הספר. לא אאוטינג על זהות מינית, זה עשיתי מזמן (ולכן יש לי בעל וחמישה ילדים. והיום לפני 18 שנה עמדתי מתחת לחופה...רק בדרך אגב), אלא אאוטינג בקשר לadhd. כל אחד מחברי הצוות היה צריך להביא חפץ שמסמל עבורו את השנה שעברה. אני גררתי לישיבה מחשב... וסיפרתי שלפני שנה הייתי אבודה, נואשת, פוחדת וחסרת אונים. עם 4 adhd בבית...הרגשתי שאין להם עתיד, שאי אפשר לשנות שאני לא יכולה להושיע. ואז הגעתי לכאן, ממש במקרה (ויש לי חברה שאומרת ששום דבר לא במקרה...
)...והתחלתי לדבר כאן עם אפרת ושאר החברים, במקביל התחלתי לקרוא באטרף כל מילה שנכתבה בעברית על adhd, התחלתי לחפש מידע ועזרה גם בערוצים אחרים, פנינו לטיפול קוגנטיבי התנהגותי לבן, העסקנו את הילדים בחוגי ספורט מספר פעמים בשבוע, ריפוי בעיסוק לצעיר, אבחונים לשתי הבנות.... בקיצור התחזקתי במשך הזמן והתחלתי להאמין בעצמי ובילדי...ממש עברתי תהליך של העצמה (שלא עזר לי כל כך בעניין בגובה...אני עדיין מטר ושייבה
)) ואז אפרת שראתה את האינטיליגנציה שלי מבעד לכתוב (סתאאאאאאם) או שראתה שאני מה זה מתלהבת הציעה לי להצטרף לניהול. לא אני לא מקבלת גרוש מחוק מזה אבל...אני מקבלת אור ותקווה, אמונה והרגשה נפלאה שאני עושה משהו חשוב. ואולי הכי חשוב זה שגיליתי את ילדי מחדש ואני רואה את הטוב שבהם, את הכשרונות ואת היכולת ואני משוכנעת שנכון להם עתיד מאושר! ואני תמיד אהיה פה בשבילכם. ודרך אגב קיבלתי מחיאות כפיים סוערות על הגילוי שגיליתי לעמיתי. וזה היה נפלא.

zivadina

New member
קבלי מחיאות כפיים גם ממני.

אוהבת לקרוא אותך תמיד. זיוה

חני ב

New member
מבין השורות אני מבינה שמגיע

לך
המון אושר, אושר ואושררררררררררררררר

תודה על המחמאות ../images/Emo9.gif

מייד הולכת לבדוק את הודעתך, לגבי פרסום הפורום, צריך לדבר, לדבר ולדבר, עם חברים וחברות, אנו לא מפעילות את הפורום למטרות מסחר ולכן גם לא מפרסמות אותו באמצעים מסחריים, הוא כולו תלוי במוניטין מפה לאוזן ובמשתתפיו המקסימים. תודה לך ותודה לשאר המשתתפים על היותכם פה איתנו, אתם מעיניקם לנו כח להמשיך

למעלה