לממש את הכאב

אפולו68

New member
לממש את הכאב

יתכן ואינכם מאמינים אך גם דתיים אוהבים פנטזיה של כאב. היא למשל מתה על זה. במיוחד לקראת סוף "שבועיים כיף כף" כשהיא כבר מרגישה את הסוף היא נכנסת לזה חזק. בדרך כלל זה מתחיל כך: אתה רוצה משהו מיוחד? כן....על מה חשבת... אני חשבתי על משהו חזק ... חזק כמו לקשור? חזק כמו לקשור ועוד משהו... המממ אני ניגש למגירה ושולף את אחת ממטפחות הראש שלה . היא מקפידה מאד לכסות ראש.לו רואיה ביום היו יודעים את גחמותיה בלילה.... קושר את ידיה אל המיטה בחוזקה ושולף מתוך מכנסי את חגורת העור. היא מתהפכת על הבטן ומרימה את עגבותיה הגדולות.... אני ניגש מאחוריה. ידיה אינן יכולות לנוע אני אוחז בפטמותיה וממולל חזק. צובט אותן לאט לאט בכח גובר והולך. מדי פעם מכה על עכוזה החשוף בידי הפשוטה אני ושמע את נאקות הכאב.. שיני ננעצות בבשר כתפיה היא נוהמת אני מקפל את החגורה לשנים ובמכה בכל הכח בתחת שלה... היא במיוחד אוהבת את מכת החגורה בחריץ של התחת למטה קרוב לערווה. היא נרטבת מזה נורא. היא מתהפכת על גבה בכח הרגלים בלבד.. אני מביא מטפחת נוספת וקושר את פיה אני מנשק את שדיה פטמותיה זקורות נורא וקשות.... אני נוגס בימנית ובזווית עיני רואה את עיניה יוצאות מחוריהן מכאב...זעקה חנוקה ממלאת את החדר ויחד עימה אני חש את הניחוח של נוזלי ערוותה החמים.... ידי יורדות מטה שיני נוגסות קצת יותר בעדינות בפטמות הדואבות... בעת הריונה זה כואב לה יותר אך היא ממש גומרת מזה היא מסמנת לי בעיניה השהיא מוכנה שוב לנגיסת כאב מענגת אני נוגס בשד השמאלי ידי כבר מטיילת מטה לעבר ערוותה הפעורה היא כה רטובה אגנה נע מעצמו כמהה למגע אצבעותי שיני ממשיכות לנגוס בפטמותיה בעוצמה פחותה... ידי מפשקות את רגליה פני נושקות את בטנה אני תוחב אותם לתוך ערוותה ניחוחה מכה בפני לשוני מסתובבת במגרש הביתי שלי ומענגת אני חש את הדגדגן מתלהט ואז אני שואב אותו אל פי ובקצות שיני נוגס זעקתה החנוקה והרפלקס של רגליה הנסגרות על ראשי מעודדים אותי אני מוציא את פני באחת ותוחב לתוכה את אברי הזקור פני מטיילות במעלה בטנהונאי נוגס שוב בשדיה היא כבר זורמת לקראת אביונה אני משחרר את הקשר תוך שאני ממשיך לדהור לתוכה נאקותיה גוברות... קרע אותי חמוד תכאיב לי אני מתה לזה בבת אחת ידי מרימות את עגבותיה ואברי חודר באחת לישבנה היא מתפוצצת אני אחריה....

למעלה