למלמ יקירה....

למלמ יקירה....

זוכרת את האדומה והנפוחה...אז עכשיו אני נראית בדיוק ככה....

אויש ...כולם הלכו לישון...

דוקא כשאני צריכה קצת תמיכה... בכיתי עכשיו שעה בגלל הזבל והוא אפילו לא מרגיש כמוני... למה אני סתם מענה את עצמי בגללו???

מיואשת3

New member
ידעתי.......

ידעתיייייייייייייי......... שגם הלילה לא תתני לי לישון...

לילה קודם דוקא לא בכיתי...

הלילה הזה אני כולי דומעת... מסתבר שהוא יותר חשוב לי ממה שאני מוכנה להודות... הכי מעצבן זה שאני יודעת שהוא לא מרגיש אפילו שמינית מהסערת נפש שאני עוברת כרגע ומבחינתו עולם כמנהגו נוהג...הוא אפילו לא יודע שיש מישהי שבוכה כרגע בגללו...

מיואשת3

New member
ונילהה.....

ת'אמת! מה יותר מציק לך מה שאת מרגישה כרגע או מה הוא מרגיש וחושב?

אני אגיד לך מה מיואשת יקירה...

עצוב לי שהוא לא מרגיש כמוני , עצוב לי שהאהבה שהצעתי לו נדחתה בצורה כזאת וכואב לי כי השפלתי את עצמי בפניו ככה סתם... וכן, מציק לי מה הוא חושב עלי למרות שהוא לא שווה את זה...

מיואשת3

New member
הוא לא שווה......

זו הנקודה שהוא לא שווה את זה... תקחי את המשפט הזה כמשפט מפתח ולכי איתו הלאה! לא סתם שלחתי אותך למראה אתמול... תסתכלי על עצמך תראי טוב טוב מי את ומה את שווה...... ותביני שהעולם לא נחרב כואב כן קשה כן אבל יעבור.

את צודקת כמובן...

נראה לי אני אכנס למיטה לראות איזה סרט וירדם תוך כדי... חבל שהוא לא ניסה איתי בכלל..אולי יכול היה להתפתח יפה...לעולם לא אדע

את מאוד רציונלית...הלוואי שיכולתי

לראות את זה כמוך... אבל אני בן אדם ריגשי מדרגה ראשונה וזאת בעיה רצינית...

מיואשת אל תישארי ערה בגללי...

אני אהיה בסדר... מחר הישראכרט יעשה חגיגות רציניות כנראה...

מיואשת3

New member
בגללך ובגלל..

לא חשוב..... ונילה זה בסדר פעם פה נשארו ערים בגללי...... זוכרת את ההתחלה שלך פה??. <שיחות בלי טעם>...אז האנשים האלה אחת..נשקני..פצלוחה..לירי..וקוסמת שעוד לא הכרת אלה היו פה כשאני הייתי צריכה כתפ... זה גלגל..מתי שהוא את תשמשי כתפ למישו.

בכיף אבל בכל מקרה נראה לי

שאנחנו היחידות שערות פה...אני כולי מותשת מהיום הזוועתי הזה תאמיני לי אבל שינה ממני והלאה...אולי אני אראה סרט או משהו...

חיחיחיחי....אוף אל תצחיקי אותי

זה לא פייר! תני לי לשקוע עוד קצת ברחמים עצמיים... משהו= וודקה חזקה...חיחיחיחי... רוצה להצטרף?

מיואשת3

New member
לא אוהבת וודקה!...

שנדי......וויסקי ...רק לא וודקה. ותפסיקי לרחם על עצמך... תרחמי קצת על ילדים רעבים בעולם,, על נשים מוכות..... ועליי שבא לי שנדי עכשו..

אוך איתך... עוד באה עם דרישות...

את תסתפקי בוודקה כי זה מה יש! בעצם יש גם ערק... טוב אני מעולם לא שתיתי ואין לי כוונות להתחיל לשתות בגלל השמוק הזה! מספיק בכיתי עכשיו לשנה שלמה בגללו...

מיואשת3

New member
תראי הבדל קטן בנינו.....

את אולי תסתפקי בוודקה אני לעומת זאות... לא מסתפקת במה שיש תמיד רוצה עוד ויותר... ואת צודקת אל תשתי טוב אין בזה!!

למעלה