למלמלמ...

° w a v e °

New member
למלמלמ... ../images/Emo131.gif

טוב, אז יעלה נבחרה להתראיין ראשונה, ואתם מוזמנים לשאול אותה כ-ל מה שבא לכם [יש לכם רשות ממני
] אחרי שהיא תסיים להתראיין, היא תבחר מישהו אחר, וכן הלאה... אני אפתח שרשורון על כל מי שמתראיין, הסירו דאגה מלבכם
. יאללה, שוטו לכם

° w a v e °

New member
מקפיצה../images/Emo131.gif

כי זה ירד, וזה ממש לא נחמד
[ראיתם את החריזה? ביאליק.]

לי הוא ירד במיקוד!!! ../images/Emo3.gif

זה היה כל כך נפלא! אני חושבת שאת צרחות האושר שלי שמעו בכל הארץ
כנ"ל על צרחות האושר שלי כשהורידו את האותיות הגרוניות בבגרות בלשון
היו לי מיקודים ממש טובים

° w a v e °

New member
לי אין רוכב אופניים!!11

אין יותר מאושרת ממני!! שימות כבר בדרך הרוכב הזה, אינשאללה.

darklighter

New member
יעל../images/Emo24.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

(דרך אגב גל המשחק הזה זה הכסא הריק...לדעתי כדאי לקרוא לזה "התשוקות של...") בת כמה את? מאיפה את בארץ? מה הסידרה האהובה עלייך? מה הסרט האהוב עלייך? ספר אהוב? יש לך חבר? שיר אהוב? זמר אהוב? (טוב זה ברור שסקעת אבל יש עוד?) זמרת אהובה: להקה אהובה: מאכל אהוב: שתייה אהובה: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: באיזה עוד פורומים את נמצאת? איזה פורום את הכי אוהבת? יש לך חיית מחמד כלשהי? אם כן, איזה? מה את אוהבת לעשות בשעות הפנאי? איזה מקצוע את הכי אוהבת בביה"ס? איזה מקצוע את הכי שונאת? מתי בפעם האחרונה- צחקת? בכית? חייכת? החמאת למישהו? קיבלת מחמאה? התאכזבת? נבהלת? מה בא קודם הביצה או התרנגולת? מה עדיף חלבון או חלמון? שוקו בשקית או בקבוק? קיץ, חורף, אביב או סתיו? מה היית לוקחת לאי בודד?

אמאלה...

בת כמה את? 14 מאיפה את בארץ? לא מגלה מה הסידרה האהובה עלייך? השיר שלנו מה הסרט האהוב עלייך? ריקוד מושחת וטרויה
ספר אהוב? אחות לבי יש לך חבר? לא
שיר אהוב? בתוך זמר אהוב? (טוב זה ברור שסקעת אבל יש עוד?) עידן רייכל, את עברי לידר אני טיפונת אוהבת, הייתי אומרת אוהד אלישע אבל הוא לא נחשב לזמר... זמרת אהובה: עדי כהן (שקט
), יעל שחר (שקט
), ריקי גל, לירז צ'רכי, מירי מסיקה, נינט... אמאלה, בתור אחת שלא אוהבת בכלל זמרות, אני מאוד אוהבת אותן
להקה אהובה: אבבא מאכל אהוב: פסטה שתייה אהובה: קולה שחקן אהוב: גיא זוארץ שחקנית אהובה: יעל שרוני באיזה עוד פורומים את נמצאת? הראל סקעת, כוכב נולד, מחול איזה פורום את הכי אוהבת? הראל סקעת
יש לך חיית מחמד כלשהי? לא
אם כן, איזה?אח שלי
מה את אוהבת לעשות בשעות הפנאי? לרקוד, לקחת בובות במחשב וליצור אותן מחדש
, ללכת לתנועה
איזה מקצוע את הכי אוהבת בביה"ס? ספורט איזה מקצוע את הכי שונאת? תנ"ך
מתי בפעם האחרונה- צחקת? קודם
בכית? לא זוכרת
זה כבר טוב
חייכת? היום
החמאת למישהו? לא זוכרת
קיבלת מחמאה? היום
התאכזבת? לא זוכרת
נבהלת? לא זוכרת
מה בא קודם הביצה או התרנגולת? התרנגולת מה עדיף חלבון או חלמון? חלבון שוקו בשקית או בקבוק? בקבוק קיץ, חורף, אביב או סתיו? קיץ מה היית לוקחת לאי בודד? דיסקמן +דיסקים
, פלאפון, וסירה לחזור

° w a v e °

New member
טרויה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo131.gif

..."אמרו נא שחייתי בתקופתו של אכילס" אוח, זה סרט כ"כ יפה

למעלה