למכיר, צ´ינצ´ילות!!!!

elekamit

New member
למכיר, צ´ינצ´ילות!!!!

למכירה, צ´ינצ´ילות!! זוג צ´ינצ´ילות מטופחות בנות 4 חודשים ו 3 חודשים זכר ונקבה כולל כלוב גדול 3 קומות עם אוכל ונסורת ל3 חודשים ב 1000 ש"ח בלבד לפניות [email protected]

elekamit

New member
בטח חמודות

ומי שלא יודע פיקאצ´ו מבוסס על צ´ינצ´ילה תסתכלו על תמונות ותראו בול אותו הדבר חוץ מהצבע וגם אפשר לאמן צ´ינצ´ילות שיהיו על כתפיים ולא ירדו מהן!!! הן חיות מאוד אינטילגנטיות

**לילך**

New member
אנא ספר לכולם מה זה בדיוק צינצילות

והיכן הן חיות , האם הם בכלוב כל היום? הם מסתובבות בבית? מה הן אוכלות כיצד אתם מתקשרים איתם ועוד...

elekamit

New member
טוווווווווווווב

צ´ינצ´ילות הן חיה יוקרתית מאוד בדרך כלל עולות 450 ש"ח בגלל פרוותן. הצ´ינצ´ילות הן חיות הדומות מעוד ל"פיקאצ´ו" רק באפור (לא כולן). לי יש 2 והן למכירה הן עדיין יחסית צעירות הן יכולות לחיות עד 15 שנה הן לא חייבות להיות כל היום בכלוב, אני אישית משחרר אותן בבית אבל איך שאתם מעדיפים, הן לא יורדות מהכתף שלי ללא פקודה הפרווה של הצ´ינצ´ילות היא הפרווה שממנה עושים מעילים, ובגלל זה קשה מאוד למצוא צ´ינצ´ילות בארץ. בגלל שהפרווה שלהם כל כך דחוסה (וכלללל כךךךךך נעימה, רק תלטפו ותתמכרו), פרעושים ויצורים אחרים לא יכולים לחיות בפרווה שלהם, אין להן ריח בכלל, והן לא מוציאות שום קול, רק פעם ב... אולי ציוץ קטן. צ´ינצ´ילות גם לא צריכות הרבה חברה, הן חיות מאוד פעילות והן משחקות אחד עם השני הרבה, אבל אם תרצו לשחק איתן הן יאהבו זאת מאוד. למרות מה שאנשים רבים חושבים, הצ´ינצ´ילה היא חיה מאוווווד חברותית. למשל: כשאני מגיע הביתה כל יום הן קופצות בתוך הכלוב כמו משוגעים, ופשוט מתות שאני אתן להן איזה ליטוף טוב.... ועכשיו שמישהו יגיד לי למה הוא לא ירצה לקנות חיה כזאת...

**לילך**

New member
טוב...אני אגיד לך למה לא כדאי....

לפי מיטב ידיעתי צינצילה זו חיית בר ואני אישית חושבת שמקומם של חיות הבר בטבע ולא בכלובים או בתים של אנשים !!!!! ומסחר בצינצילות??? זה נשמע בעיני ממש פשע ,לא מספיק שרודפים את הצינצילות בגלל פרוותן וצדו וצדים אותן בהמוניהם ,אז עכשיו לגדל אותם כחיות מחמד?? לי זה ממש לא נראה !!!! כמו שאתה יכול להסיק מדברי , לא הייתי רוכשת צינצילה בכסף ובטוח שלא הייתי מגדלת אחת ,אפילו אם היו נותנים לי אותה לאימוץ. עדיף לאמץ כלב או חתול שזקוקים לבית ולא להתעסק בכליאה ומסחר בחיות בר!!!!

champ

New member
אם אתה כל כך אוהב אותן....

למה אתה מנסה להיפטר מהן??? "למכור אותן"

elekamit

New member
טוב לילך, חמודה שלי, "קדושה"!!!

לידיעתך אני לקחתי את הצ´ינצ´ילות האלה לביתי רק כדי להציל אותן ממוות (כדי לעשות מהן פרווה), תאמיני או לא, הצ´ינצ´ילות יכולות לחיות ר-ק בהרי האנדים מפני שאין להן שם שום איום, ואקלים מתאימים. אני מצטער מאוד שאין באפשרותי לנסוע עד להרי האנדים ולשחרר אותם. אולי את תסכימי לשלם עבור הנסיעה מכיוון שאת כלכך קדושה? אולי פעם הבאה אני אקח את עצתך, ולא אקח חיות אשר נידונות למוות. אולי בזכותך העולם יהיה מקום יותר טוב!!!!

champ

New member
אני חושב שאתה טיפה מגזים ../images/Emo46.gif

ואני בטוח שאם היית בודק באיזשהו גן זואולוגי בקרבת ביתך היית יכול למצוא להן "אח´לה מקום" והייתי שמח לשמוע קצת פרטים על איך בדיוק "היצלת אותן ממוות"? ולהבא, תשתדל להיות קצת פחות ציני בתגובותיך!!! Champ

**לילך**

New member
אז למה אתה מנסה לעשות מהם כסף?

באמ כל הכבוד לך שהיצלת אותם ,אבל פה נוצר הרושם שאתה מנסה להרויח על חשבונן.

shanty.G

New member
כל הודעה שלך, תמוהה יותר מקודמתה

אנא, שתף אותנו- האם הצלת אותן מאיזושהי חווה ישראלית לגידול צ´ינצ´ילות? אגב, כבר היו מבצעים מסובכים שכאלו- שליחת חיה למקום מחייתה הטבעי בטיסה טראנס אטלנטית; רק אתמול נתבשרנו על צב ים שנשלח מלונדון חזרה לישראל לאחר שנגנב מחופי הארץ... אז למה לא? ולמה המכירה? צ´ינצ´ילות הן חיות בר. חיות בר- כשמן כן הן- חיות החיות בבר. לא בכלוב תלת קומתי, ולא בין ארבעה קירות אנושיים.

למעלה