למכירה. (לא ראיתי שרשור מכירה אז סליחה מראש..)
ק קניה 1 New member 3/5/07 #3 נצל"ש - תאומים חמדמדים שנולדו לפני מס' ימים בהולנד. זכר ונקבה, לאבא סנדרו ואמא בת של גריבלדי, (בטח אף אחד לא מכיר, אבל לא נורא ) איזה מתוקים!!
נצל"ש - תאומים חמדמדים שנולדו לפני מס' ימים בהולנד. זכר ונקבה, לאבא סנדרו ואמא בת של גריבלדי, (בטח אף אחד לא מכיר, אבל לא נורא ) איזה מתוקים!!
S SNTQ New member 3/5/07 #5 מזל טוב../images/Emo65.gif איך עברה ההמלטה? בדר"כ כשיש מצב של תאומים מומלץ "להרוג" את אחד העוברים (עוד בטרם ההתפתחות לעובר ממשי)
מזל טוב../images/Emo65.gif איך עברה ההמלטה? בדר"כ כשיש מצב של תאומים מומלץ "להרוג" את אחד העוברים (עוד בטרם ההתפתחות לעובר ממשי)
ק קניה 1 New member 3/5/07 #7 אין לי מושג... שמת לב שכתבתי "בהולנד", נכון?? ) ראיתי את זה באתר של אנקי והם כאלה מתוקים שחשבתי לשתף.. אבל אין לי שום קשר לעניין הזה..
אין לי מושג... שמת לב שכתבתי "בהולנד", נכון?? ) ראיתי את זה באתר של אנקי והם כאלה מתוקים שחשבתי לשתף.. אבל אין לי שום קשר לעניין הזה..
כ כל עולמי סוסים New member 3/5/07 #6 וואו, תאומים../images/Emo35.gif מזל טוב../images/Emo70.gif מצטרפת לשאלה של SNTQ- איך עברה ההמלטה? ויפה ששניהם שרדו איזה קטנטנים מקפצים
וואו, תאומים../images/Emo35.gif מזל טוב../images/Emo70.gif מצטרפת לשאלה של SNTQ- איך עברה ההמלטה? ויפה ששניהם שרדו איזה קטנטנים מקפצים