למכירה !

Temporary2

New member
למכירה !

משחקים חדשים באריזה. אני מוכר כיוון שקיבלתי סט כפול (כל משחק פעמיים), כפיצוי על טעות בטיפול בהזמנה שלי. משחקי זריזות\קואורדינציה\מוטוריקה עדינה : Zapp Zerapp - ב-150 ש"ח. Hands Up - ב-40 ש"ח. Klondike - ב- 160 ש"ח. Flix Mix - ב-30 ש"ח. Dschamal - ב-150 ש"ח. (ללא אנגלית. הוראות באנגלית באינטרנט). משחקי bluff & deduction : Saboteur - ב-35 ש"ח. (גרסה ללא אנגלית. הוראות באנגלית באינטרנט. משחק לא תלוי שפה). Clans - ב-85 ש"ח. Diamant - ב-95 ש"ח. The good and bad Ghosts - ב-85 ש"ח. (גרסה גרמנית - קופסא בגרמנית. משחק לא תלוי שפה). אחרים : Coloretto - ב-40 ש"ח. Tongiaki - ב-90 ש"ח. (גרסה גרמנית - קופסא והוראות בגרמנית. הוראות באנגלית באינטרנט. משחק לא תלוי שפה). מי יודע, אולי אפילו נספיק לעשות עסקאות לפני ראש השנה, ותוכלו להפתיע במתנות שוות ! למעוניינים נא לפנות במסרים.

kobyshachar

New member
Lets do business

אני מעוניין במשחקים הבאים: Saboteur Clans Clans Coloretto בסה"כ זה יוצא 255 ש"ח. אשלח לך מסר כדי לתאם.

kobyshachar

New member
Diamant ורק פעם אחת Clans

לא שיש לך יותר עותקים מ-Clans (מצטער, טעות Cut & Paste)

Temporary2

New member
טעות, תיקון !

לא ניתן לתאם לפני ראש השנה, אלא החל מיום שלישי ה-26 בספטמבר. מתנצל על יצירת ציפיות שווא. המשחקים פשוט עדיין לא אצלי (כמו שאמרתי, טעות בטיפול בהזמנה...) ואקבל אותם רק ביום שני.

yaronra

New member
The Good and Bad Ghosts?

תוכל לומר משהו על המשחק הזה? לא הצלחתי למצוא אותו ב-BGG. אפילו רק השם הגרמני יעזור. מעבר לזה, אני מתעניין בעיקר ב-Saboteur, אז אם קובי מתחרט... ירון

Temporary2

New member
אהלן,

השם הוא "!Ghosts" ראה קישור למטה. משחק חביב מאוד, מזכיר מאוד סטרטגו רק פשוט יותר, "טהור" יותר... - מרכז המשחק הוא העמדת הפנים, ואין כמעט אסטרטגיה אלא רק טקטיקות... מתאים מאוד לדעתי לזוגות - שנון למדי, מותח, משעשע, וקצת מרושע. ככה שסה"כ התחרות מרוככת על ידי good vibes. לגבי Saboteur - רשמתי. במקרה שקובי יתחרט.

gamerdave

New member
מעונין בטונגיאקי

אבל רק בהחלפה רשימת משחקי ב BGG ואני שם gamerdave

Temporary2

New member
עברתי על הרשימה,

ונראה לי שיש לנו טעם שונה מאוד במשחקים...
מצטער, תודה בכל מקרה.

למעלה