למכירה.

© DrorZi

New member
למכירה.

מה
מנהל הפורום בכבודו ובעצמו מפרסם למכירה
כן כן. ראיתי היום GTI שנת 90 (אולי 91) מנוע 1600 מדיבור עם הנהג (היה ברמזור) היא אצלו חצי שנה, היא למעשה של הבן שלו שלא יכול להחזיק אותה או משהו כזה, הוא לא יודע על תאונות, מנוע הוחלף ע"י הבעלים הקודם (נפח זהה) האוטו נראה לא ממש שמור, אבל הפואנטה : הוא רוצה 13000 ש"ח... מי רוצה להרים לו טלפון לנסות לסחוט עוד כמה פרטים
590575 052
דרור זי.

עתיד18

New member
הוא "לא יודע" המנוע כבר הוחלף

נראה לא ממש שמור כל זה ועוד ברכב שרק עשור על הכביש (טוב אולי הוא נוגע ב12 שנים) נשמע מסריח במיוחד..... תוסיף לזה את המחיר הנמוך, ואני מקווה שכנף מהאוטו לא טיפול לך באמצע ההורדת הילוך
מה המחירון ?

clubhead

New member
אם יש גג נפתח

ממה שידוע לי אז זה שנת 92-91 אם לא אז 90

© DrorZi

New member
יש חור בגג, ומה שאני בא להגיד

זה שאם השלדה דווקא בסדר זו יכולה להיות רכישה לא רעה. כולה להרים טלפון ולנסות לדבר קצת, לראות עוד פרטים... אף אחד לא אמר שהאוטו בובה, אם הוא היה כזה הוא היה רוצה לפחות כפול
דרור זי.

clubhead

New member
דווקא לא...

אני חושב שאתה קצת נסחף עם הכפול במחיר (26000?????) לאחרונה עשיתי בדיקה מה המחיר שדורשים עליה (בגלל שבעתיד אני רוצה לרכוש אחת כזו). על אוטו במצב טוב לא רוצים יותר מ-18-20

sronis

New member
דרור - ה-GTI מכוכב יאיר?

הייתי בכוכב יאיר לפני כמה ימים בלילה (מצטער שלא קפצתי להגיד שלום, לא היה לי זמן והייתי עם חבר). נוסעים ברחוב הראשי ישר ואחרי הירידה הגדולה יש צומת גדולה ששם פונים שמאלה ומיד מימין ראיתי 205GTI 1.6 אדומה, נראתה טוב מבחוץ, לא שמתי לב אם היא למכירה או לא. רוני

© DrorZi

New member
אכן יש שם אחת, והיא לא למכירה ../images/Emo10.gif

זה הרחוב של גידי, גם הוא לא יודע מי הבעלים. היא נראת שמורה מאוד. לגבי מחיר, אני יודע שעל רכב שמור אפשר לדרוש גם יותר מ 20, ושוב השאלה מה זה שמור. אז לא 13, 10... אבל אנחנו עוד לא יודעים יותר מידי על האוטו, הקיצור אף אחד מכם לא מרים טלפון, במקום זה אתם ממשיכים לדבר באוויר, הבנתי...
דרור זי.

B.M.F

New member
לא ראיתם 205GTI שמורה ..

כל עוד לא ראיתם את ה-205GTI של אביב. והמבין יבין. אין עוד כזו רמה בארץ. אין.

Ferret

New member
צודק,

ה GTI היחידה בארץ שאפשר לדעת של מי היא רק מלראות אותה בצד השני של רחוב סואן (מנסיון). אבל בקשר לטרד הזה - לא נראה שהוא ימכור בזמן הקרוב
.

למעלה