למכירה !!!

למכירה !!!

חולצות בודדות אחרונות של מטאליקה ושל להקת דאדת' במחירים זיל זול מקוריות לחלוטין מי שמעוניין שיפנה למסרים המשך יום טוב !

ספקינג אוף מטאליקה...

מישהו ראה את המופע אייקון שלהם שהיה? זה היה כל כך מצחיק! (וגם עצוב) אבריל לאבין על הבמה מבצעת שיר שלהם. ג'יימס האטפילד נראה כאילו עוד שנייה הוא עולה לשם ומפרק לה את האימ-אימא. ואחריי זה עוד סנופ דוגי דוג... זה מה שקורה שנופלים מגדולה?

Davidson

New member
../images/Emo119.gif

דווקא החידוש של אבריל היה המועדף עליי מבין כולם (כשיש לך את לימפ ביזקיט, קורן וסטיינד כמתמודים, זו לא חוכמה גדולה). היא בסה"כ חביבה. גם סנופ דוג היה בסדר. שאר החידושים, לעומת זאת, היו זוועה. (לימפ ביזקיט, מישהו?)

אבריל לאבין וחביבה באותו משפט?!

שייייה you know what? nah ah! חחחח לא היא הייתה גרועה כהרגלה אבל הכל היה שם נוראי אני הייתי תולה אותה עם החוט של המיקרופון...

../images/Emo45.gif חחחח..

מה שנכון נכון..

Manic Subsidal

New member
דווקא של לימפ היה בסדר

ביצעו את השיר בגירסת ניו סקול שלדעתי רק עשתה כבוד למטאליקה

dirty boots

New member
לימפ ביזקיט!

|פרצוף זועם| הרסו לגמרי את Sanitarium. פרד דרסט כל כך גרוע, וגם הנגנים, שזה מדהים. אבל נו, רק מטאליקה עצמם הצילו את האייקון, וגם הם לא היו משהו. לא לשכוך, סאם 41 עושים את פראנטיק. כנראה שזה ה"מטאל" היחיד בארכיוני אם טי וי. אפשר להתנחם בעובדה שאם MTV2 היו מארגנים את המופע, הקילרז ודה ברייבי היו עושים את Fight Fire With Fire וMaster Of Pupets.

Absolut3sbk

New member
אני לא ידעתי אם לצחוק או לבכות...

הלימפ ביזקיט היה הכי גרוע..., מה הם חושבים לעצמם?!?!!!

הם חושבים מה שהם תמיד חושבים

שהבם טובים ומאגניביןם והארד קור אבל בעצם הם סתם חבורה של ילדים מתוסכלים שזה דיי עצוב אז אממ לבכות?

Sum41xGiRL

New member
אני לא ידעתי עם לצחוק או לבכות....

להקה גרועה(לימפ ביזקיט) עושה מחווה ללהקה גרועה פחות(מטאליקה, ואני לא מחשיב את האלבומים עד מאסטר אוף פאפטס) זה מאוד מצחיק. צריך לעשות מחווה לבלינק 182

Rusty Cage

New member
כן, בהחלט עצוב

מילא הקאבר של אבריל לפיול, זה היה גם שיר מעפן בביצוע של מטאליקה אז למי אכפת, אבל מזה חילול הקודש הזה עם הקאברים לשירים כמו וואן (קורן או לימפ ביזקיט, לא זוכרת)?? מצד שני, המופע הזה מתאים ברמת העליבות שלו לרמת העליבות שמטאליקה עצמה הגיע אליה, אז זה בעצם היה מופע מחווה די הוגן.

fry

New member
הביצוע של קורן

לone פשוט בלעעע כאילו הם קלטו שהם לא יכולים לבצע את הסולו אז פשוט חתכו את השיר לגמרי.

למעלה