למכירה

• פותח הנושא enola
  • פורסם בתאריך

enola

New member
למכירה

שלום לכולם, חבר שלי שאל אם אני יכול למכור בשבילו חלק מהדברים שיש לו על מיוז, אין לו מחשב ואין לו מצלמה אז הצעתי לעזור... מצורפת תמונה. אתם בטח מכירים מה זה כל דבר שם, יש שם DVD של B&H, פרומו של האלבום אבסולושן, פרומו של B&H ועוד על מיני סינגלים. הוא לא מוכר בזול (המניאק), על הפרומו של אבסולושן הוא רוצה 200 (לדוגמא)...

NiKi†a

New member
ואוו..וכמה הוא לוקח על הסינגלים?

נגיד על הסינגל של B & H או ניו בורן? למה הוא מוכר את זה?!

enola

New member
אז ככה:

כל סינגל הוא 40 שקל אבל יש יוצאים מן הכלל והם: ה DVD של B&H הוא 50, ה 7' - תקליטון ויניל שקוף של B&H הוא 50, הפרומו בשקית אנטי-סטטית של B&H הוא 100 והפרומו של אבסולושן כמו שאמרתי כבר הוא 200. חלק מהסינגלים יש לו בכמה עותקים. תוסיפו 10 שקל למשלוח במעטפה מרופדת ובדואר רשום.

Descendents

New member
אחי, בד"כ 7' זולים יותר מדיסק

או מסינגל, איך זה שהוא לוקח יותר על 7 אינץ'?

enola

New member
...

בוא נתחיל מזה שזה לא אני מחליט מה המחיר, זה חבר שלי. דבר שני, מה שאתה אומר לא נכון, אולי ביום של ההוצאה של הסינגל המחיר של ה7' יותר זול מהמחיר של הסינגל בדיסק, נכון, אבל ברגע שעובר קצת זמן הערך של ה7' גדל יותר כי ה7' יוצא בדרך כלל בפחות עותקים מאשר דיסק. גם רוב ה7 אינצ'ים של מיוז יצאו במהדורות מוגבלות של תקליטון שקוף (אם לא כולם).

enola

New member
. ..

היי, זו לא בורות, גם לי עד לפני כמה שנים לא היה מושג מה זה (8 שנים אבל מי סופר... ;) בכל אופן, אם את זוכרת פעם היו תקליטים, עדיין יש, אבל התקליטים השחורים של פעם. אז הגדולים הם בקוטר של 12 אינץ' ויש את התקליטים היותר קטנים והם בגודל של 7 אינץ', יש כאלה שקוראים לגדולים גם 33 ולקטנים 45, וזה בעצם מספר הסיבובים לדקה שהתקליט עושה (את הקטנים בדרך כלל מנגנים על מהירות קצת יותר גבוהה). פרומו - לפני שסינגל או אלבום יוצא רישמית לחנויות אז תחנות רדיו מקבלות עותק מיוחד שנקרא 'פרומו', מהמילה האנגלית PROMOTIONAL שזה בעצם נועד לקידום, קידום מכירות, קידום ההשמעה, את בטוח מבינה. רוב הפעמים מופיע על הדיסק והעטיפה FOR PROMOTIONAL USE ONLY - NOT FOR SALE, ככה שברמה 'החוקית' הוא לא למכירה אבל מי ממש שם על זה... פרומו לא חייב להיות קשור רק לדיסקים, זה יכול להיות חולצה, קונדום, גפרורים, שקית לדיסק עם הדפס האלבום, כל מיני. לאספנים ומעריצים הפרומואים שווים קצת יותר גם כי קשה יותר להשיג אותם וגם כי הדיסק והעטיפה בד"כ שונים מהסינגל שיוצא למכירה לציבור. במקרה של מיוז הם מאוד משקיעים בפרומואים שלהם והם תמיד יוצאים בצורות מיוחדות (שקית אנטי-ססטית לדוגמא שמשתמשים בה בעיקר לחלקי אלקטרוניקה, אז זה מאוד מקורי ומיוחד לשווק ככה שיר חדש). לא רק מיוז משקיעים באריזה, THE DARKNESS לדוגמא הוציאו את הפרומו לשיר שלהם LOVE IS ONLY A FEELING בתוך קופסא קטנה מקטיפה בצורת לב, SUEDE הוציאו חלק מהפרומואים של SATURDAY NIGHT כשמצורף לעטיפת הקרטון של הדיסק קונדום של האלבום עצמו COMING UP. מקווה שעזרתי ! :) enola

למעלה