למכירה

רן בראל

New member
תראו

באתר שאני ציטטתי כתוב שקוקונט ז ה שם נרדף לקשת בענן. דווקא בלורים אני לא יותר מדי מבין ולכן אני לא יתעקש בנושא. אבל מענין אותי לדעת באיזה שפה בדיוק מסנה = קוקונט? או איך הגעת למסקנה הזאת? וגם, למה אתה מתכחש בתוקף לאתר שהצגתי. אגב, אני ממש לא פותח את הדיון מחדש אבל בנושא הדררות אני לא חוזר בי ועובדה שאף אחד לא מצא לי אתר רשמי שבו כתוב שהם מוגנות.

OMRI666

New member
על אותו משקל אפשר להגיד...

באיזו שפה סווינסון זה בלו-מאונטן? ואם הולכים לפי הדיעה שלך, אז באיזה שפה קוקוס נקרא גם קשת בענן??? אתה סתם מנסה עכשיו להמציא ארגומנטים, שתלושים מהמציאות... ולמקרה שלא הבנת את מה שאני מנסה להגיד, ממתי יש איזשהו כלל, ששמות נרדפים לאותו תוכי, יהיו מקבילים רק בשפות שונות? האתר שנתת עושה סלט שלם, כי הוא גם מכניס את הסווינסון (שהוא גם תת-סוג של ריינבאו ועל זה אתה באמת לא יכול להתווכח) בתור שם נרדף לריינבאו. ואם כל זה לא מספיק לך, אתה מומלץ לפנות למגדלים נוספים, שבקיאים בלורים. בקשר לדררות, לא מצאתי שום אתר "רשמי", שמציין את כל הציפורים המוגנות בישראל. בנושא הזה אתה מוזמן לפנות לרשות שמורות הטבע והגנים או לחברה להגנת הטבע או לאחד מהגנים הזיאולוגים (שעובדים תחת אחד האירגונים, שציינתי) או אפילו למגדל, שמתעסק עם דררות. נ.ב לשאלתך איך הגעתי למסקנה, שמסנה זה קוקונט, כנס ללינק, שצירפתי בהודעתי הקודמת וראה את כל השמות של הלורי הזה בכל השפות. סאלאמת וגמר חתימה טובה.

רן בראל

New member
עומרי

לא מתאים לי לנהל דיון אם כזאת גישה מסריחה!!! סה"כ שאלתי מאיפה אתה יודע כדי ללמוד. חבל שאתה כ"כ חסר סבלנות.

למעלה