למכירה

alpha80

New member
למכירה

את זה גיליתי בעיתון ה SUNDAY TIMES של השבוע שעבר. וינס קלארק מוכר את הדירה שלו ב SURREY שבאנגליה. הבית יימכר עם האולפן שבתוכו, על כל ציודיו. המחיר - רק 2 וחצי מליון פאונד (כ 17 מליון דולר). לא נורא, תודו, בשביל בית כזה. ועוד לא ראיתם איך הוא נראה מבפנים. לבעלי לב חדש בלבד. למי שתהה לאן נעלמתי לאחרונה - אני עושה שעות נוספות בעבודה כדי לקנות את הבית, אז אוכל לעשות מסיבת 80 גדולה לכל אנשי הפורום היקרים.

turrican

New member
אלפאאאאאא

בוקר טוב אחי
מה המצב כריש?? אז מתי את קונה את הדירה , וזה עם או בלי כל הדיסקים של אירייז´ר??? כי אם זה כולל את הדיסקים האחרונים שלהם (Love Boat או moon& the sky) אז לא בטוח שצריך לקנות ת´פנטהאוז..
ורגע איפה וינסי יקליט אם תיקח לו ת´אולפן??

alpha80

New member
כבר סגרתי איתו הכל

הוא יוכל לבוא פעם בשבוע עם החבר שלו להקליט, אני תורם לו 5 שעות שבועיות, הוא אמר שזה יספיק לו להקלטה של שיר אחד.

tofit

New member
אוי אני מתה, איזה בית

כמו שאני אוהבת, מיליון חלונות...

alpha80

New member
ועוד תמונה

בראיון איתו הוא אמר שלכתוב שיר לוקח לו 20 דקות בממוצע. לשאלה - אולי תשקיע 30 דקות יותר ואז יצאו לך שירים עוד יותר טובים - הוא ענה - "חבל על הזמן". על דפשמוד הוא אומר שהוא עזב אותם כי החבר´ה לא אהבו אותו. על זה שהוא נראה תמיד רציני הוא אמר - "זה הפרצוף כשאני שמח".

tofit

New member
עכשיו נרגעתי

אני רק צריכה להתקשר לבנק ולבצע העברה בינלאומית וזה הכל...

alpha80

New member
עד שאת זזה

אני כבר קניתי אבל אשמור לך חדר בעליית גג.

tofit

New member
טוב אבל,

עם הרבה חלונות וג´קוזי צמוד... וגם חיבור לאינטרנט כמובן, ורום סרוויס כל בוקר וערב

alpha80

New member
אגב - שמעתם ש.......

ראש המפלגה הליברלית רו מו היון, זכה בבחירות לנשיאות בדרום קוריאה? איזה כייף, הא? אבל זה רק מדגם, כי המדגמים בדרום קוריאה אינם ידועים כמדוייקים במיוחד, ורק לקראת הצהריים יחל פרסום התוצאות הרשמיות. אז כנראה שיש עוד סיכוי למתחרה לי הוי צ´אנג.

alpha80

New member
ודאי שכן

תקראי את הכתבה שצירפתי, יש בבית 3 חדרי שינה עם מקלחות ושירותים צמודים לכל חדר.

למעלה