למכירה

eyalgrossman

New member
למכירה

למכירה משחקים, חדש בקופסה ניילון.
Descent second Edition 320
Escap Curse Temple 220
Incan Gold 120

אני נמצא בחולון

eyalgrossman

New member
נכון.

נכון.
אבל אני לא קניתי משם.
והמשחק אצלי ביד.
והוא לא יד שניה, הוא חדש באריזה - לא פתוח.

Spike77707

New member
תראה,

לא משנה לאנשים שלא קנית משם, תכלס - מה שחשוב זה שהם יכולים להזמין משם בהרבה יותר זול וזה יגיע להם עד הבית תוך שבוע וחצי/שבועיים בלי דאגות שיש כשקונים מאדם פרטי, לכן זה מאוד לא משתלם לקנות ממך.

eyalgrossman

New member
דאגות מאדם פרטי?

אז אל תקנה ממני.
איזה דאגות יש כשקונים מאדם פרטי?
באים, רואים, משלמים, הולכים.

Spike77707

New member
לא התכוונתי לקנות ממך.

ואני חושב לאנשים מגיע לדעת שיש חלופות יותר משתלמות. זכותך למכור במחיר שלך.

וכשאתה קונה משהו מאדם פרטי, אתה לא באמת יכול לדעת שהמוצר הוא שלם ותקין במאה אחוז ואם הוא לא אז לך תחפש. יש דברים שלא רואים במבט ראשון וגם לא שני, אבל כשמוציאים לשחק אז רואים שחסרים חלקים, דברים פגומים וכו. כאתה קונה מחנות, אפילו באינטרנט, יש לך מידה של אחריות כלשהי. אני לא אומר שאצלך זה פגום, אבל אין לדעת.

eyalgrossman

New member
למכירה משחקים

סבבה.
קרה לך פעם שהזמנת משחק מאתר אינטרנט, חיכית חודש, יצרת קשר עם האתר, הוא אמר לך בוא נחכה עוד חודש, בוא נעקוב בדואר, בוא נחכה, אז בסדר, אתה צודק, ואחרי 4 חודשים החזיר לך את הכסף?
יופי. לי קרה.
קרה לך שאמרו שיש משחק ב- book depository בזול, ובאת להזמין, והוא לא במלאי? ועכשיו כן?
אבל, אם מישהו מוכר משחק, באריזה סגורה, ולא חסרים חלקים, ולא שבור ולא לעוס, ומתאים לו - אז יופי.
זה שוק. אני לא פה בשביל להרוויח - אני מזמין כמה משחקים בשביל לחסוך לי הוצאות משלוח.
ואם מישהו מסתדר לו, והוא רוצה לקנות descent היום, ולא לחכות למשלוח מ BD, אז הוא יכול לנסוע לחולון ולאסוף את המשחק היום.

Spike77707

New member
סבבה לגמרי.

אני מניח שאנשים יודעים את כל השיקולים עכשיו ויחליטו עבור עצמם.

אייני

New member
אבל זה בדיוק הרעיון

כמו שתיארת - האתר בסבירות מאוד גבוהה יחזיר לך את הכסף. האדם (ובמיוחד אדם מהאינטרנט שלא מכירים) - יחזיר אותו בסבירות נמוכה בהרבה.
והדוגמא השנייה - בכלל לא קשורה. המשחק בהחלט במלאי. אז לא יודע למה בכלל הבאת אותה.

בכל מקרה - אתה המוכר, ככה שאתה קובע את המחיר, וזכותך. אבל מצד שני, אנחנו ציבור הלקוחות וכאחד שהוא חלק מהציבור הזה, במיוחד כאשר מדובר בתחביב עם מיעוט אנשים - אני חושב שיש לנו חובה מסויימת להתריע כלפי חברינו לתחביב (ובמיוחד כלפי מצטרפים חדשים לתחביב הזה, אם יש כאן) לפני שהם מבצעים עסקה שאינה משתלמת משום בחינה שהיא (אלא אם, כמובן, מסיבה לא ברורה הם לא מסוגלים להתאפק ולחכות שבועיים למשלוח מBD). אז אין צורך לענות בתוקפנות כלפי אנשים שמנסים לסייע.

Spike77707

New member

ת'כלס אתה צודק, אבל...

זכותו למכור באיזה מחיר שבא לו ואם מישהו העדיף לקנות ממנו אז זו בעיה שלו.
אני לא מבין מה זה משנה לך כלכך אם אתה אפילו לא מעוניין בזה... רק שתדע שיש אנשים הרבה יותר גרועים, למשל לא מזמן היה פה אחד שרצה למכור את M&M במחיר הגבוה בכמה עשרות שקלים ממה שאפשר היה להזמין עותק חדש באמזון [שידוע שהם לא מחיר אידאלי], ועוד העותק שהוא הציע היה משומש ופתוח!! פה לפחות הבחור מציע לך עותק סגור בניילון.
גם הוא אמר שלא מעניין אותו שאפשר להשיג בזול יותר וחושב שבגלל שלו זה עלה יותר אז לגיטימי שמישהו אחר ישלם את זה במקום לבלוע את הצפרדע על הטעויות של עצמו...
מזל שלא ראית את זה, בטח היית נכנס באמ-אמא שלו

Spike77707

New member
אתה פשוט אפס.

קטנוני, שומר טינה ופשוט בנאדם שבחיים לא הייתי רוצה להתקרב אליו. חודשיים עברו כבר או אולי יותר ואתה עדיין לא יכול לשחרר את הצרות מוחין שלך מהעניין.
אתה מכניס לי מילים לפה, ממציא עובדות חדשות רק כדי להוציא אותך טוב בסיטואציה שיצאת תת-אדם.

שמת לב איך עבדה השיחה הזאת?
אף אחד לא העליב אף אחד וקרא לו גנב או נוכל. אם היית עושה את מה שאני עשית אז היית נחשב איכשהו עוד בנאדם ולא מה שאתה באמת.
אתה מה שגורם לאינטרנט להיות מקום מגעיל. אמרתי לך לא להגיב להודעות שלי ואתה ממשיך להגיב ולהעליב. אז ניצחת, אני נגעל בזכותך להיות בפורום הזה. אני לא אתקרב לפה יותר כי פיזית בא לי להקיא שאנשים כמוך קיימים.

אני לא ארד לרמה הזאת

אני שם לב איך השיחה הזאת עבדה. שתי השיחות התחילו אותו הדבר. אני כבר מאז הבנתי שטעיתי וזכותו של כל אחד לגבות מה שירצה. אני מבין שראוי להעלות את העובדה שאפשר להשיג בזול יותר לטובת הכלל. מוזר לי שמכל האנשים, מי שהיה לו חשוב לצאת נגד זה הוא מי שכלכך הגן על זה כשהיה בצד השני.
איך העלבתי? מאד הקפדתי על שפה. תראה איך אתה מתבטא. אה, בעצם שכחתי שאין טעם לדבר איתך על זה, אבל אני בהחלט אשמח אם אנשים דו-פרצופיים ישמרו ממני מרחק. הייתי שואל איך אתה חי עם עצמך [זה בהחלט מעניין מבחינה פסיכולוגית], אבל קשה לי לצפות לתשובה כנה.
אז נשאיר לשאר האנשים לשפוט.
ביוש.

sekime

New member
איפה?

ראיתי 10 אחוז, הלכתי לחפש אבל ראיתי רק את הוולנטיינס וזה כבר פג תוקף יותר מחודש.

regex

New member
אתה צודק

קיבלתי אימייל עם הנחה של 10% אישית ולא קראתי עד הסוף את ההודעה (לא הזמנתי מהם יותר מדי זמן).

אני אבדוק אם אני מזמין משהו ואם לא אזמין אותך להשתמש בשלי - זה 10% על כל ההזמנה.

sekime

New member
רוב תודות!

רק אל תרגיש מחוייב לזה, זה היה מסקרנות, אני מזמין מהם משחקים לפעמים ועוד מבצע של 10 אחוז פשוט יכל להפוך לתירוץ להזמין עכשיו :)

sandman2017

New member
מסכים עם הבקורת לגבי המחיר של descent אבל

נראה שהמחיר של escape סביר לחלוטין , רק 10 שקלים יותר יקר מהזמנה מאמזון גרמניה.

Pentax

New member
זה נכון רק אם אתה מזמין משחק אחד בודד

אבל אם אתה מוסיף ל- Escape שני משחקים קטנים יותר העסקה הופכת למשתלמת יותר מכיוון שהמשלוח לא עולה בצורה משמעותית.
החסרון היחיד שהוא לא כל כך רציני זה שבאמזון מהדורה גרמנית של המשחק וזאת שנמכרת כאן אני מניח באנגלית.
המשחק עצמו הוא לא תלוי שפה אך זה נחמד לקבל חוברת חוקים מהודרת במקום הדפסה בבית.

למעלה