למכירה!
אז ככה,
אחרי כמה פעמים שפירסמתי, התחרטתי, התבאסתי על המחיר, היו לי קשיי פרידה וויתור על החלום....
אני חושב שהגעתי להחלטה.
יש לי 2 אופציות:
הסיפור הוא כזה ורובכם מכירים אותו...
חיפושית שנת 74, צבע שחור. נרכשה לפני כ 4 שנים במטרה לעבור פרוייקט שיפוץ.
התחלתי בזמנו בצד המכני, והיא עברה אוברול מלא למנוע, החלפת ברקסים וייבוא אגזוז מחו"ל. (כל זה לפני כ-3 שנים).
מאז האוברול היא נסעה בערך 1000 ק"מ (אם אני מגזים...), ולאחר שנקלעתי לקשיים כלכלים לא המשכתי לשלב הפחחות ופנים הרכב...ונפסק פרוייקט השיפוץ.
היא עמדה בחנייה, הטסט נגמר, וכנראה שהיא לא מצאה חן בעיניי כמה ילדים ונדליסטיים (חלאות)...והם החליטו לנפץ לי את כל שמשות הרכב+פנסים אחוריים.
באדיבות חברי הפורום אירגנתי שמשות חדשות (שלא מותקנות כרגע) ופנס אחד מתוך ה-2.
היא עדיין עומדת, מכוסה אומנם... אך נראית לא טוב (בלשון המעטה וכואב לי....).
בשורה התחתונה החיפי כזאת:
שנת 74, ללא טסט (יש רשיונות והכל כמובן).
חלונות שבורים (יש את כולם להחלפה).
פנסים אחוריים שבורים (יש אחד מתוך ה 2 להחלפה)
אחרי אוברול למנוע + ברקסים + אגזוז ודוד חדשים (מאז עמדה כ 3 שנים).
לא נראית טוב....
אני מציע אותה למכירה תמורת 3500 שקלים, (שת,אמת זה אפילו לא חצי ממה שהשקעתי בה בזמנו, ולא לדבר על המחיר שקניתי אותה).
או....
הצעה נוספת,
ואני לא יודע אם היא ריאלית, אני פשוט מאוד אוהב את הרכב, וזה פשוט היה חלום ילדות שלי... (אבל לצערי אין לי את הידע, הכלים והזמן לכך...)
אני מציע 4500 שקל למי שיש ביכולתו לקחת את הרכב, ליישר קו מכנית, לעשות פחחות ולהחזיר לי אותה (אחרי טסט- שאני אשלם את האגרה כמובן.)
לא יודע מה ריאלי מבין ה-2...
תודה רבה!
אז ככה,
אחרי כמה פעמים שפירסמתי, התחרטתי, התבאסתי על המחיר, היו לי קשיי פרידה וויתור על החלום....
אני חושב שהגעתי להחלטה.
יש לי 2 אופציות:
הסיפור הוא כזה ורובכם מכירים אותו...
חיפושית שנת 74, צבע שחור. נרכשה לפני כ 4 שנים במטרה לעבור פרוייקט שיפוץ.
התחלתי בזמנו בצד המכני, והיא עברה אוברול מלא למנוע, החלפת ברקסים וייבוא אגזוז מחו"ל. (כל זה לפני כ-3 שנים).
מאז האוברול היא נסעה בערך 1000 ק"מ (אם אני מגזים...), ולאחר שנקלעתי לקשיים כלכלים לא המשכתי לשלב הפחחות ופנים הרכב...ונפסק פרוייקט השיפוץ.
היא עמדה בחנייה, הטסט נגמר, וכנראה שהיא לא מצאה חן בעיניי כמה ילדים ונדליסטיים (חלאות)...והם החליטו לנפץ לי את כל שמשות הרכב+פנסים אחוריים.
באדיבות חברי הפורום אירגנתי שמשות חדשות (שלא מותקנות כרגע) ופנס אחד מתוך ה-2.
היא עדיין עומדת, מכוסה אומנם... אך נראית לא טוב (בלשון המעטה וכואב לי....).
בשורה התחתונה החיפי כזאת:
שנת 74, ללא טסט (יש רשיונות והכל כמובן).
חלונות שבורים (יש את כולם להחלפה).
פנסים אחוריים שבורים (יש אחד מתוך ה 2 להחלפה)
אחרי אוברול למנוע + ברקסים + אגזוז ודוד חדשים (מאז עמדה כ 3 שנים).
לא נראית טוב....
אני מציע אותה למכירה תמורת 3500 שקלים, (שת,אמת זה אפילו לא חצי ממה שהשקעתי בה בזמנו, ולא לדבר על המחיר שקניתי אותה).
או....
הצעה נוספת,
ואני לא יודע אם היא ריאלית, אני פשוט מאוד אוהב את הרכב, וזה פשוט היה חלום ילדות שלי... (אבל לצערי אין לי את הידע, הכלים והזמן לכך...)
אני מציע 4500 שקל למי שיש ביכולתו לקחת את הרכב, ליישר קו מכנית, לעשות פחחות ולהחזיר לי אותה (אחרי טסט- שאני אשלם את האגרה כמובן.)
לא יודע מה ריאלי מבין ה-2...
תודה רבה!