למכירה!

itsikX

New member
למכירה!

אז ככה,
אחרי כמה פעמים שפירסמתי, התחרטתי, התבאסתי על המחיר, היו לי קשיי פרידה וויתור על החלום....
אני חושב שהגעתי להחלטה.
יש לי 2 אופציות:
הסיפור הוא כזה ורובכם מכירים אותו...
חיפושית שנת 74, צבע שחור. נרכשה לפני כ 4 שנים במטרה לעבור פרוייקט שיפוץ.
התחלתי בזמנו בצד המכני, והיא עברה אוברול מלא למנוע, החלפת ברקסים וייבוא אגזוז מחו"ל. (כל זה לפני כ-3 שנים).
מאז האוברול היא נסעה בערך 1000 ק"מ (אם אני מגזים...), ולאחר שנקלעתי לקשיים כלכלים לא המשכתי לשלב הפחחות ופנים הרכב...ונפסק פרוייקט השיפוץ.
היא עמדה בחנייה, הטסט נגמר, וכנראה שהיא לא מצאה חן בעיניי כמה ילדים ונדליסטיים (חלאות)...והם החליטו לנפץ לי את כל שמשות הרכב+פנסים אחוריים.
באדיבות חברי הפורום אירגנתי שמשות חדשות (שלא מותקנות כרגע) ופנס אחד מתוך ה-2.
היא עדיין עומדת, מכוסה אומנם... אך נראית לא טוב (בלשון המעטה וכואב לי....).
בשורה התחתונה החיפי כזאת:
שנת 74, ללא טסט (יש רשיונות והכל כמובן).
חלונות שבורים (יש את כולם להחלפה).
פנסים אחוריים שבורים (יש אחד מתוך ה 2 להחלפה)
אחרי אוברול למנוע + ברקסים + אגזוז ודוד חדשים (מאז עמדה כ 3 שנים).
לא נראית טוב....
אני מציע אותה למכירה תמורת 3500 שקלים, (שת,אמת זה אפילו לא חצי ממה שהשקעתי בה בזמנו, ולא לדבר על המחיר שקניתי אותה).
או....
הצעה נוספת,
ואני לא יודע אם היא ריאלית, אני פשוט מאוד אוהב את הרכב, וזה פשוט היה חלום ילדות שלי... (אבל לצערי אין לי את הידע, הכלים והזמן לכך...)
אני מציע 4500 שקל למי שיש ביכולתו לקחת את הרכב, ליישר קו מכנית, לעשות פחחות ולהחזיר לי אותה (אחרי טסט- שאני אשלם את האגרה כמובן.)
לא יודע מה ריאלי מבין ה-2...
תודה רבה!

yalonoa

New member
איציק,

היאוש בולט בדבריך.
האם זו חיפושית גרמנייה או אמריקאית?
לגבי אופציה 1 - כל החלונות שבורים כולל שמשות קדמית ואחורית?
מי עשה את האובראול/ברקסים/החלפת אגזוז ?
מה מצב הצמיגים/מצבר ?

לגבי אופציה 2 - אתה דורש הרבה ובתמורה מציע מעט (מידי יש לומר). היום על פחחות בסיסית לחיפושית עם בודי סביר ולא רקוב (כולל צבע - שוב, ברמה בסיסית) לוקחים לא פחות מ-6000 וגם זה בלחץ אימים.
מה בדבר ההרכבה של כל מה ששבור? לפי תיאוריך יש שם מספר שעות עבודה לא מבוטל.
מה בדבר חלקים שחייבים ואין לך ? זה גם כסף אפילו אם שמים משומש. אלא אם תשיג מחברים לשיגעון...

itsikX

New member
תשובות

תודה על התשובות...
אכן הייאוש בולט....
.... הלוואי והיה ביכולתי לעשות הכל לבד.

1. לא קניתי אותה מרמת גן.
2. את האוברול בזמנו עשה בני.
3. מצב הצמיגים לא טוב (צמיגים רחבים שמאושרים ברישיון), אחד עם פנצ'ר, והיתר ישנים כבר.
4. לא כל החלונות שבורים- שמשה קדמית+אחורית שבורות, חלונות אחוריים-אחד שבור, חלון משולש אחד שבור. יש את כל החלונות כאמור, אבל לא הרכבתי בגלל מצבה, ובגלל הצורך בגומיות חדשות וכו'.....

יכול להיות שאני דורש הרבה... שוב, זה בגלל חוסר ידע וחוסר תקציב....

אשמח להצעות נוספות אם עולה לכם איזשהו רעיון לראש.

yalonoa

New member
שוב שלום איציק,

עדיין לא כתבת באיזה חיפושית מדובר.(אמריקאית או גרמנייה)?
כמו כן לא פירסמת טלפון שניתן להשיג אותך...

itsikX

New member
עדכון

חברים החלטתי... (כמו בפעמים רבות לפני)....שלהישאר עם הלב ולא ללכת עם הכיס והראש...
מצטער, אבל אני לא יכול למכור....
גם בגלל העזרה הרבה שקיבלתי מחברי הפורום לאורך הזמן... עזרה במטרה להגשים את החלום שלי.
וגם בגלל האהבה והכאב בלב של למכור תמורת סכום מגוחך....
מצטער חברים.

yalonoa

New member
אני חושב שכמוני עוד הרבה חברים

כאן מברכים על ההחלטה שלך שנלקחה מהסיבות הנכונות והאמיתיות ביותר.

בעינייני חשמל, לוח שעונים וכל היתייעצות אתה תמיד יכול לפנות אליי . בנייד או כאן.

למעלה