למכירה

adiby123

New member
למכירה

1302, 72 , צמיגים חדשים, נוסעת פעם בשבועיים! 8,000 ש"ח

adiby123

New member
בהחלט!!!

טסט לשנה עד נובמבר 2012 נוסעת[זזה]פעם בשבועיים רק בכדי שתסע קצת,הרכב לא בשימוש יומיומי!!!אני עם דו גלגלי,ואישתי עם רכב. למעט כיסאות קידמיים מודרניים הרכב מקורי,חמישה ג"נטים ניקל מקוריים של חיפושית[צלעות,גם הספייר],מוכר כי הרכב באמת לא בשימוש וחבל עליו,אז מי שרוצה להנות מסבבה של רכב במחיר שפוי מוזמן לשלוח הודעה בפרטי.

k0biX1303

New member
למכירה אמיתי בהחלט. מורדכי טרנספורטר

עבר שיפוץ מקיף שכולל הכל כולל הכל. הוחלפו כל מוטות ההגה כל הגומיות כל הברקסים. כל הכבלים. תפוחי הגה +בול גוינטים חדשים מגרמניה. מנוע חדש לגמרי +גיר חדש לגמרי .(שניהם עם 70 אלף ק"מ אמיתיים על השעון) טסט ל10 חודשים קדימה. צמיגים +גאנטים חדשים לגמרי במידות 225.45.17 שמחים ומאושרים ברשיון. מתאמול ניקלים לדלתות וגומיות חדשות לגמרי בכל האוטו. נוסע כמו נינגה . נראה כמו דוגמן על. המחיר שווה לכל מי שמחפש כזה אוטו מושלם 40 אלף עם קצת גמישות לכאן או לשם. חסר לאוטו ריפוד פנים רדיו ורמקולים.. :)

k0biX1303

New member
תמונה נוספת.

פחחות וצבע ברמה טובה מאוד עם ירידה לפרטים הכי קטנים.

Porsche Dude

New member
קובי שאלה

איך התאמת את הג'אנט הזה לטרנספורטר? זה מגיע במידה הנכונה?(מה המידה שם, 5X112?) ד"א היא מדהימה וחבל שאתה מוכר אותה אחרי השקעה כזאת...

k0biX1303

New member
הגאנט אכן מגיע במידה הנכונה.

5*112 . הבעיה איתי היא שאני משתעמם מהררר מאוד. יאלה לפרויקט הבא. בערך...

איך משיגם אישור לג'נטים במידה הזאת ?

עזוב "17 . אני מוכן להסתפק ב "15. לצערי גנטים מגנזיום במידה "14 שמתאים ל טרנספורטר פשוט אין להשיג.

Porsche Dude

New member
גיל יש לי רעיון בשבילך..

תבדוק האם ניתן להתאים את הדראמים של החיפושית וטרנספורטר ואז יש לך את כל ה14" שקיימים לחיפושית.. או אפילו אם אתה רוצה להשקיע תוכל להתקין דיסקים במקום דראמים(אם כבר אז כבר- לא?). ד"א- אני די בטוח שלEMPI יש ג'אנטים לטרנספורטר 14". בדקת בקטלוג? http://www.empius.com/vwcatalog/2011/200.html

מי זה גיל ?
אי אפשר ואסור להתאים ברקסים

אי אפשר ואסור להתאים ברקסים של חיפושית לטרנספורט. הברקסים של טרנספורטר הרבה יותר גדולים וחזקים בגלל המשקל. (כמעט פי 2 מחיפושית כשלא עמוס). הברקסים הקדמיים של טרנספורטר הם דיסקים כבר משנות ה70 המוקדמות. לא מצאתי ג'נטים "14 בקטלוג של EMPI.

k0biX1303

New member
ניגשים לעמדה 1 ומאשרים.

אגב.מידה 5*112 יש לכל רכבי מרצדס אודי פאסט. בהחלט ניתן למצוא גם גאנט 14 עם מרווח ברגים כזה. מי שזקוק ל4 גאנטים רגילים מוזמן לצור איתי קשר יש לי כאלו למכירה. כמו כן יש לטרנספורטר זוג גומיות לדלתות קדמיות ימין ושמאל. במחיר המשלוח. יש גם גאנטים מגנזיום 16 אינצ של אודי עם מרווח ברגים 5*112 למכירה במחיר מצחיק

איך זה בדיוק עובד?צריך לבוא כשהג'נטים מורכבים

או שצריך לגשת רק עם הרישיון רכב ? איפה אני יכול לבדוק מה מותר לפני שאני קונה? שלא יצא מצב שקניתי ואז אי אפשר לאשר. לגבי ה"14, התכוונתי שאין להשיג חדשים. גם בקטלוג של EMPI לא מצאתי "14. בקשר למשומשים, היחידים שמצאתי הם של מרצדס, שהבעיה איתם שהם יקרים ומכוערים מאוד. אתה יכול לשלוח תמונות של הג'נטים "16 שאתה מוכר. ובכמה? למרות שהעדיפות שלי בגדול היא ל "15 . בגלל שצמיגים איכותיים שמתאימים ל"15 נפוצים וזולים יחסית. וגם החתך של הצמיג מספק קצת ריכוך בהשווה ל "16 ובטח בהשווה ל "17.

חייב לציין שהטרנספורטר שלך אחת מהעבודות שיותר

אהבתי בארץ , קוים נקיים ואיכות עבודה ללא פשרות !!!

k0biX1303

New member
0525611711 זה המספר . +תמונה של הגאנט למכירה

הגאנטים עם צמיגים במצב בינוני. למכירה ב500 שקלים.

למעלה