למכירה, תיק יד מודרני לאישה,יד שניה,מצב נחמד,קצת מתקלף,בצבע סגול(: רוצות?
מ מיסטר שמח New member 28/4/11 #1 למכירה, תיק יד מודרני לאישה,יד שניה,מצב נחמד,קצת מתקלף,בצבע סגול רוצות?
S SOFTIS New member 28/4/11 #4 אז מודרני או יפה במיוחד זה לא!!!!!מי רציני? יש לי ב"ה שפע של תיקים יפים בלע"ה, רק עניין אותי.
מ מיסטר שמח New member 28/4/11 #5 למה?זה הכי מודרני ויפה שיש! זלא אומר משו אם זה עלה רק 50ש"ח.. התיק הזה החזיק לי שנה בכייף!הוא ממש יפה!אנלא קונה תיקים לא יפים!
למה?זה הכי מודרני ויפה שיש! זלא אומר משו אם זה עלה רק 50ש"ח.. התיק הזה החזיק לי שנה בכייף!הוא ממש יפה!אנלא קונה תיקים לא יפים!
S SOFTIS New member 28/4/11 #6 לפי דעתי תיק אמור להחזיק שנים, לא שנה. אני לא מאמינה בכלל שצריך לקנות דווקא יקר, אבל לפעמים זו איכות אחרת. אגב, סגול צבע מדהים!
לפי דעתי תיק אמור להחזיק שנים, לא שנה. אני לא מאמינה בכלל שצריך לקנות דווקא יקר, אבל לפעמים זו איכות אחרת. אגב, סגול צבע מדהים!
מ מיסטר שמח New member 28/4/11 #7 את רואה שיש לי טעם ח ח אמ בין כה צריך להתחדש ולא`להתחתן` עם התיק אז לא צריך להשקיע יותר מ50ש"ח לדעתי... אני מוצאת תיקים יפים ואיכותיים במחירים כאלה! זה פשוט עניין של מזל
את רואה שיש לי טעם ח ח אמ בין כה צריך להתחדש ולא`להתחתן` עם התיק אז לא צריך להשקיע יותר מ50ש"ח לדעתי... אני מוצאת תיקים יפים ואיכותיים במחירים כאלה! זה פשוט עניין של מזל
ר ראש וראש New member 28/4/11 #8 למכירה? אתה מוכר תיק משומש מתקלף? כנראה מצבך הכספי על הפנים, אני הייתי זורק אותו לפח,