זה הכי כולו שיש לי
ח חוג הפרופסורים New member 20/4/07 #25 למה השארת את הכנף הקדמית הכתומה? זה צורם בעין ! יש לי אחת כזו בדיוק, מקורית של קט"ם, עם יחוס משפחתי - הייתה של הכרובי - אך שחורה, רוצה לעשות החלפות ? אריק
למה השארת את הכנף הקדמית הכתומה? זה צורם בעין ! יש לי אחת כזו בדיוק, מקורית של קט"ם, עם יחוס משפחתי - הייתה של הכרובי - אך שחורה, רוצה לעשות החלפות ? אריק
L light12 New member 20/4/07 #26 כשקניתי את הקרבון לא היה במלאי מי שיקנה ממני שיחליט מה הוא רוצה לעשות אני כבר ממשיך הלאה
ה האח בלוז New member 20/4/07 #16 למסירה - המשמרת שבגללה אני לא בא מחר... אני אהיה במפגש ב 12:00 ואראה אתכם כשתפגשו לפני היציאה לדרך... בינתיים אין תקווה להתחמק מהמשמרת אז זה הבסט שאני יכול לעשות.. לילה טוב ותהנו מחר
למסירה - המשמרת שבגללה אני לא בא מחר... אני אהיה במפגש ב 12:00 ואראה אתכם כשתפגשו לפני היציאה לדרך... בינתיים אין תקווה להתחמק מהמשמרת אז זה הבסט שאני יכול לעשות.. לילה טוב ותהנו מחר
S SMחן New member 20/4/07 #17 בלוזי יא אומו...לפחות אל תישמע מסכן. מחר תקבל דיוחים אם בכלל היה שווה לרכב עד לשם...
ה האח בלוז New member 20/4/07 #22 ../images/Emo45.gif הכי טוב מסכן... שווה לרכב שם יא ילד, עכשיו תבין מה זה פניות שלא בהילוך ראשון... שיט נהייתה לי זקפה מוטורית אני מת לבוא..
../images/Emo45.gif הכי טוב מסכן... שווה לרכב שם יא ילד, עכשיו תבין מה זה פניות שלא בהילוך ראשון... שיט נהייתה לי זקפה מוטורית אני מת לבוא..