למכירה: KTM EXC450 SUPERMOTO

Le Duke

New member
למכירה: KTM EXC450 SUPERMOTO

KTM EXC450 2003 חוקי עם רשיונות. מטופל בקפדנות ופנאטיות של שיעי שלא התקלח חודש כדי לקנות שמן לרובה. גלגלים: נאבות RAD מוזהבות ,חישוקים BEHR גרמניה באנודייז שחור "3.5 + "5.0 ,שפיצים מחוזקים ,מתאימים לציר 20mm קידמי + מתאם מכורסם לציר 26mm ,צמיגי סופרמוטו של מקסיס במצב מעולה. שווי הקיט ללא צמיגים: 8000 שקלים בלמים: מערכת בלימה רדיאלית מושלמת של MAGURA הכוללת משאבה רדיאלית 13mm של מגורה ,צינור בלימה מפלדה שזורה של מגורה ,קליפר 4 בוכנות עם 4 רפידות(!) בעל מתאם מקורי של מגורה למזלג 48mm ,דיסק צף 320mm של מגורה. שווי הקיט 1400 דולר (לפני משלוח ומע"מ). קרבורטור: קיט דיינוג'ט + Power now שווי הקיט כ-1000 שקלים מיגונים: מגן צליפת שרשרת למכסה מצמד של Bonz ,מגן גחון מקרבון של RPP ,מגיני ידיים שווי המגינים כ-1000 שקלים שונות: שסתומי פריקת אוויר לבולם הקידמי ,נשם חד כיווני למיכל הדלק ,פלסטיקה חדשה + גרפיקה ,מצת אירידיום נוסף חדש באריזה ,פילטר אוויר חדש באריזה שווי החלקים למעלה מ-1000 שקלים סט גלגלי שטח מקורי עם צמיגים כמעט חדשים ,פלסטיקה מקורית ,מערכת בלימה מקורית מחיר סופי: מחירון + 12,000

קח ת'FZR...

תוריד לו ת'פיירינג... קבל איזה 200 שקל בקשיש.... והנה לך עיסקה.

ariel911

New member
למכירה ק.ט.מ 620SC

ק.ט.מ 620SC 1997 טסט לשנה. מטופל אצל ברווז וספין באדיקות. סט סופרמוטו: סט סופרמוטו מקורי של ק.ט.מ, חישוקי אקסל, צמיגי סופרמוטו של מישלין במצב מצוין. בלמים (סט סופרמוטו): דיסק קדמי ברייקינג וויב 320 מ"מ, מתאם קאליפר ברייקינג. דיסק אחורי ברייקינג וויב 220 מ"מ. מלפנים ומאחור רפידות סינטר חדשות. סט שטח: גלגלים מקוריים של ק.ט.מ, צמיגי מישלין (לא זוכר אילו לדעתי T61). סט השטח כולל דיסקים בקוטר מקורי וגלג"שים. שונות: אגזוז ליאו-וינצ'י טיטניום, כידון רנטל פאט בר, מיגונים (ידיים ושילדה). ככל הנראה האקזמפלר השמור ביותר בארץ של אופנוע מסוג זה. 25000 ש"ח אריאל

45degrees

New member
אתה התחלת איתי והברזת מהדו"ק../images/Emo6.gif

בחיי בחיי - גם שלי מניע. אפילו כשהוא חם. היה לפני חודש וחצי "נס 45מעלות" - נמצאה התקלה שמנעה מהאופנוע להניע כשהוא חם.

ariel911

New member
יניב... אין ספק

האופנוע שלי לא משופר כמו האופנוע שלך...
לגבי היכולות של SC במצב סטוק עם רוכב סוג ז' באוכף מול EGS משופר על ידי מיטב המוחות האירופהגם הוא עם רוכב סוג ו' באוכף - אני מפנה אותך לטבלת האליפות

45degrees

New member
../images/Emo6.gif כן. הדוגמא המושלמת לאיך עונת

מירוצים לא צריכה להיראות

למעלה