למכירה

kfirba

New member
למכירה../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif

בלרינה!!!!!!!!!!!!!!! סוסת קפיצות ודרסז מדהימה ושקטה מדורגת מטר עשרה בת 8 טורבריידית גזעית עם תעודות רשומה בספר העדר מצורפת תמונה.
 

סוני DSCH1

New member
שאלה

עם אני לוקחת סוס של קפיצות או של דרסז אני יכולה להפוך אותה לסוסה של פלזר יעני רכיבה מערבית?
 
עם עבודה הכל אפשרי

זה בהחלט אפשרי,אבל תורבריידים לא ממש בנויים לפלז'ר וזה יכול להמתח להרבה זמן-לכן הם ימצאו בנחיתות אם תתחרי מול אחרים. למרות שאני מכיר סוס שהייה סוס קפיצות,סוס פלז'ר וטרייל קלס ועכשיו בפנסיה כסוס טיולים.
 

popi199

New member
חבל

יש סיבה שאת לא רואה הרבה קווטרים בקפיצות ובדראסז' ושאת לא רואה הרבה וורמבלדים/טורוברדים בווסטרן. הטורוברד בכללי הוא פחות נוח מהקווטר, הוא פחות שקט, הוא לא מתאים למסגרת של העבודה שאת מחפשת, אז בשביל מה לתסכל את הסוס ואת עצמך ולקחת סוס שרוב הסיכויים לא יוכל לעשות את הסגנון שאת רוצה ברמה גבוהה יותר.
 
חוץ מזה

בדרך כלל גם המבנה לא הכי נוח,מרוצי חביות לדוגמה יקשו מאוד על הטורברייד הגדול יותר מהקווטר ויסבחו אותו. וכמו שמי שמעלי אמר/ה במחיר הזה את יכולה להשיג סוס מתאים בהרבה ולהשקיע הרבה פחות עצבים ומאמץ הן שלך והן של הסוס
 

fliperit

New member
יהיה לךיותר קל לקחת סייח

ולאמן אותו. יותר קשה להיפטר מהרגלים של סוס, מאשר להקנות הרגלים חדשים. יהיה יותר זול, יותר טוב לסוס ויותר קל לך לקחת סייח.
 

susim1

New member
למכירה

למכירה סייחה חצי אנדלוסית בת 4 חודשים, האבא אנדלוסי טהור "מלוולוקו", האמא סוסה הולנדית שהתחרתה בעבר בדרסז ובקפיצות.
 
למעלה