למכירה

DreaDLorD

New member
למכירה../images/Emo70.gif

שלום לכולם,
אולי הותיקים בפורום זוכרים אותי, הייתי חבר פה לפני בערך 3 שנים. אז ככה, אני מוכר שני פריטים: הראשון - Linkin Park - Live In Texas CD + DVD מקורי שבקושי השתמשתי בו, אז הוא במצב מצויין. ראיתי את ה DVD פעם אחת ועזבתי אותו. השני - Linkin Park - Meteora (Secial Edition) שזה כולל את הדברים הבאים: האלבום הרגיל חוברת ARTWORK די גדולה DVD של The Making of Meteora באלבום הזה השתמשתי יחסית הרבה, אז לא הייתי אומר שהוא במצב מצויין. זאת אומרת שהעטיפה טיפה בלוייה בפינות, אבל הדיסקים עצמם בסדר גמור, לא קופצים בכלל. אהה ויש גם את הדבר המעצבן הזה שבטח כולכם מכירים שהפלסטיקים האלה שאמורים להחזיק את הדיסק נדפקים.
אני אצרף עוד מעט תמונות.

DreaDLorD

New member
אהה והכי חשוב

אם מישהו מעוניין הוא יכול לשלוח לי ה"פ או להתקשר 0506885474

lgmtk

New member
אני זוכר אותך ../images/Emo3.gif

עוד מהתקופה של הילית...נוסטלגיה |: אז למה אתה מוכר? הDVD כזה RELIC כזה, חבל עליו, והמיוחד של מטאורה יפה יותר מהמקורי. אבל איך שתרצה P:

DreaDLorD

New member
אהלן ליאור

באמת נוסטלגיה, למה אתה לא מתחבר יותר לאייסיקיו? ואני מוכר כי כבר הפסקתי לשמוע. האמת שהפסקתי לשמוע ממש ממש מזמן, ורק היום בבוקר נזכרתי שיש לי אותם זרוקים בבית מעלים אבק. מעוניין?

lgmtk

New member
הכל טוב ברק D:

עכשיו אני זוכר
אייסיקיו לא התחברתי כבר שנתיים בערך...בוא למסנג'ר יותר נחמד שם |: חח מעוניין? אתה מדבר עם אחד שיש לו כמעט כמעט הכל וגם 2 מטאורה (אחד מהגרסה המיוחדת...בשביל מה אני צריך 2??)...אני לא מוכר גם. בינתיים P:

Unflushable

New member
ליאוררררריייייייייייייייייייייייייייייייייייי

שלום ליאורי החמודי זה אני דניאל בראדר_אפריקה לאן נעלמת?

lgmtk

New member
נאצר ../images/Emo3.gif

מה נשמע? חח לא יודע אני פשוט נעלמתי :) מה קורה?

Unflushable

New member
סובל, כרגיל

סיימתי תיכון תיכף מתגייס לא אמרת שאתה יורד לאמריקה?

DreaDLorD

New member
אממ האמת שלא החלטתי עדיין

אבל לך זה מגיע במחיר מיוחד כי את היית איתי בחנות שקניתי אותו

למעלה