מסכים איתך!! השיר בכלל ממש יפה עשה לי חשק ללמוד אותו של מי השיר הזה בכלל?
N NA110 New member 19/5/07 #20 מסכים איתך!! השיר בכלל ממש יפה עשה לי חשק ללמוד אותו של מי השיר הזה בכלל?
P Pre Diarhea Syndrome New member 19/5/07 #25 אפילו את יעל בר זהר מישו עזב. עכשיו מה זו השאלה המפגרת הזו?
J JPOM New member 20/5/07 #37 וואי ילד, אל תיסחף. גיטרות זה דבר יפה אבל עדיין... מדובר פה ביעל בר זוהר!
M miki872 New member 20/5/07 #43 אתה עוד תגדל.. סתם אחי, הכל ברוח טובה. אבל אני עם JPOM, פאקינג יעל ברזוהר. אתה יודע מה היית עושה ליב"ז, אבל מה היית עושה לגיטרה הזאת? מזיין אותה בPL?
אתה עוד תגדל.. סתם אחי, הכל ברוח טובה. אבל אני עם JPOM, פאקינג יעל ברזוהר. אתה יודע מה היית עושה ליב"ז, אבל מה היית עושה לגיטרה הזאת? מזיין אותה בPL?
P Pre Diarhea Syndrome New member 20/5/07 #45 אני מקווה שלגיטרה שלך שלום. אני גם מקווה שלא נפתחה לה איזו תיבת תהודה נסתרת...
W wish i was here New member 19/5/07 #26 WoW-מתוך סקרנות,למה מוכר? ורק עיצה-נראה לי שיהיה לך קשה למצוא קונה לזה פה,לדעתי עדיף שתנסה למכור גם באיביי.
WoW-מתוך סקרנות,למה מוכר? ורק עיצה-נראה לי שיהיה לך קשה למצוא קונה לזה פה,לדעתי עדיף שתנסה למכור גם באיביי.
א אסאל New member 19/5/07 #27 עזבו אותכם שאלות מיותרות. סך הכל מוכר גיטרה. מי שמעוניין בה מוזמן להתקשר אני אשמח לשוחח איתו .
E em AllיKill New member 19/5/07 #30 תגיד רגע... יש מצב שהיה לך מגבר Marshall - MG100HDFX עד לפני שנה בערך ? (יש מצב שקניתי אותו ממך, כי אני זוכר שלאיש שמכר לנו אותו הייתה לס פאול פרימיום בדיוק כמו שלך, ויש מעט מאד כאלה בארץ, כמעט שאין... ) אז יש מצב שזה אתה? ושואל סתם, כדי לדעת.
תגיד רגע... יש מצב שהיה לך מגבר Marshall - MG100HDFX עד לפני שנה בערך ? (יש מצב שקניתי אותו ממך, כי אני זוכר שלאיש שמכר לנו אותו הייתה לס פאול פרימיום בדיוק כמו שלך, ויש מעט מאד כאלה בארץ, כמעט שאין... ) אז יש מצב שזה אתה? ושואל סתם, כדי לדעת.
א אסאל New member 19/5/07 #31 ../images/Emo9.gif כן זה אני עם המארשל, אתה האח הגדול עם הצ'אט אטקינס, או האח הקטן?
E em AllיKill New member 19/5/07 #32 האח הקטן שלא ידע לנגן עם מפרט בזמנו. ../images/Emo3.gif מגניב לדעת שזה אתה.. אגב, הגיטרה הירוקה שלך עם ה"PANTERA" עליה, של איזו חברה ואיזה דגם היא? אה ואחי מכר את המגבר לפני שבוע, וממה שהבנתי הוא גם מתכנן למכור את הגיבסון...
האח הקטן שלא ידע לנגן עם מפרט בזמנו. ../images/Emo3.gif מגניב לדעת שזה אתה.. אגב, הגיטרה הירוקה שלך עם ה"PANTERA" עליה, של איזו חברה ואיזה דגם היא? אה ואחי מכר את המגבר לפני שבוע, וממה שהבנתי הוא גם מתכנן למכור את הגיבסון...