למכירה פאנטאנה 3D

למכירה פאנטאנה 3D

למכירה טיסן פאנטאנה חדש לחלוטין רק אתמול סיימתי אותו. יצא פיצוץ קל מאוד לטיסן יש הגאים ענקיים כמו של 3D אמיתי ואפילו יותר. נבנה ע"פ הפונטאנה המקורית הענקית. 051614321 יוני שריג

hifly

New member
פונטנה

כמה הוא שוקל? מה עומס הכנפים שלו?? מתי טיסת המיבחן? אמיר

פרטים

עדיין לא יצא לי לשקול אותו כי אין עליו גלגלים, מיכל דלק, סרוואים ומנוע. אבל הטיסן קל מאוד ואולי נדב ברק שהרגיש אותו יוכל להעריך. ואין לי מנוע וסרוואים כך שאין לי איך לעשות לו טיסת מבחן. בברכה יוני שריג.

hifly

New member
מה קורה עם הקאול,ותא הטייס?

תישקול אותו אחרי שהוא יהיה מאובזר ואז תדע אם הוא יצא קל,סתם"להרגיש" שלד בלזה תמיד זה יהיה קל.מה גודל מישטחי ההגאים יחסית לטיסן? אמיר

לזה התכוונתי שהוא חייב להיות מאובזר

אז ככה המאזנת היא שליש מהכנף וההגאים בזנב מאוד ענקיים. אפשר לראות בתמונה את ההגאים. יוני

hifly

New member
לא ענית לי

יהיה קאול ותא טייס לטיסן? מה אורך הגוף ביחס לכנפים? אמיר

hifly

New member
יוני מעט פרטים על הפונטנה

שים לב בתמונה. איפה ממוקם הגה הגובה אצלך,ואיפה ממוקם בטיסן המקורי. הגה הגובה בטיסן המקורי הוא יותר קידמי דבר המאפשר תנועה יותר גדולה של הגה הכיוון,ותגובה יותר מהירה של הטיסן לתנועות הגה הגובה,כיוון ש"הזרוע"(מרחק מיצב הגובה מציר העילרוד) יותר קצרה. תא הטייס שים לב איפה הוא מתחיל אצלך בחלקו האחורי ביחס לכנף,ואיפה הוא מתחיל בטיסן המקורי. אורך הגוף ואורך הכנף שווים כימעט הבדל של 1 ס"מ בקרוב. מה אורך הגוף אצלך ביחס לכנף? שים לב שכל הפרטים האלו משנים במידה רבה את אופיו והתנהגותו של הטיסן. ואז השם פונטנה אינו מתאים לטיסן שלך. כדי להעתיק טיסן בצורה טובה צריך להוציא מידות מדויקות של המקור כיוון שכל שינוי קל במיבנה משנה את התנהגותו לטובה או לרעה הכל תלוי במזל שלך. אמיר

למעלה